Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Ez egy izgalmas év lesz!

Nincs hozzászólás

2016 végén átadtuk új üzemünket. Területünk a duplájára nőtt. A következő hónapokban megismertetjük Önt az újdonságainkkal, új gépeinkkel. Ezekkel a beruházásokkal a célunk a még magasabb minőség elérése, a gyártási idő csökkentése és a költségek optimalizálása.

Izgatottan mutatjuk be egyik legjobban várt fejlesztésünket, a Rigid Box gépet, amelyet kifejezetten prémiumkategóriás termékek, társasjátékok csomagolásához ajánlunk. A gép március végétől már ügyfeleink rendelkezésére áll.

 

Mi a Rigid box gép?

A Rigid box gép egy kasírozógép, melynek segítségével olyan minőségi kasírozott dobozokat tudunk előállítani, amilyeneket korábban csak kézzel tudtunk összeállítani. A gép óránként akár 2000 db dobozelemet képes elkészíteni – tehát sokkal magasabb minőséget biztosíthatunk sokkal gyorsabban.

Mi a Rigid box géppel készített termék előnye?

  • Áruvédelem szempontjából nagyon hasznos, mert a doboz fala teljesen merev.
  • Egyesíti a karton- és hullámkarton dobozok előnyös tulajdonságait, mivel merev, és mégis sima felületű.
  • Gyönyörű élei és simasága miatt kiválóan alkalmas prémiumkategóriás termékek csomagolására.
  • A legkülönbözőbb felületkezelési eljárásokat lehet rajta alkalmazni (pl.: dombor, struktúrdombor stb.).

Milyen típusú terméket lehet gyártani a géppel?

A Rigid box géppel különböző konstrukciókat lehet gyártani. Március végétől az alj-tető konstrukció gyártása kezdődött.

Az alj-tető kasírdobozt milyen esetben ajánljuk?

Az alj-tető dobozokat különböző méretben és alapanyag-vastagságban tudjuk gyártani, így biztosítva megfelelő csomagolást prémiumkategóriás termékek, csokoládék, órák, ékszerek, parfüm, italok számára. Minden olyan termék számára ajánljuk, ahol fontos az egyedi megjelenés, a jó minőség, a tartósság és a luxus érzésének keltése.

Ez a technológiai újítás milyen hatással lesz a termék árára?

Évek óta foglalkozunk alj-tető kasírdoboz gyártásával. Jellemzően eddig alvállalkozók bevonásával készítettük ezeket a termékeket. A gépesítésnek köszönhetően nem csak a minőséget növelhetjük, de kedvezőbb árakat is tudunk biztosítani és a gyártásidő is rövidebb lesz.

A standard méreteinkről itt tájékozódhat.

Ajánlatkéréssel és bővebb információkért forduljon Ribai Bernadett kolléganőnkhöz a packaging@keskeny.hu e-mail címen vagy érdeklődjön telefonon a +36-30- 860-0088- as számon.

Kategória:
  Blog Csomagolás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.