Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Süti szerint… Milyen a kreatív reklámajándék?

Nincs hozzászólás

Sütő Mariann formatervező

Sütő Marianna vagyok (Süti:)), a Keskeny Nyomda formatervezője. Kb. 10 éve foglalkozom csomagolástervezéssel. Ez alatt a 10 év alatt számtalan alkalommal terveztem reklámajándékot. A tervezés során sokszor feltétel, hogy ütős, figyelemfelkeltő legyen a termék. Mivel rengeteg benyomás és inger éri az embereket, fontos, hogy rövid idő alatt „hasson az üzenet”, hogy a brand megmaradjon az emberek emlékezetében.

Önök szerint milyen egy kreatív reklámajándék?

Hmm…Nekem 3 dolog jut hirtelen eszembe.

  • Az első, szembetűnő és megfogó – hiszen fontos az első benyomás
  • Második, valami kreatív pluszt is adjon, hogy jobban megmaradjon az emberek fejében
  • Harmadik, mindenképp legyen minőségi, szépérzetet kielégítő, mert akkor hosszútávon megtarthatja a megajándékozott

 

Az alábbiakban összeszedtem pár olyan terméket, amelyek különlegesek, vagy éppen egyszerűek, így remek reklámajándékok lehetnek.

  1. Adventi doboz
  2. Szaloncukor formájú doboz
  3. Skatulyás, belső peremes dobozka
  4. Pop-up füzet vagy üdvözlő lap
  5. Háztető formájú doboz
  6. „Párna” doboz
  7. Nyolcszög formájú doboz
  8. Mécsestartó
  9. Húzogatós üdvözlőlap
  10. Adventi képeslap

1. Adventi doboz

adventi dobot

Ez a konstrukció ötletes és egyszerű kivitel. A nagy peremes alj-tetős dobozba 24 kisebb doboz van elhelyezve. A dobozt különleges felületkezeléssel, vagy egyedi alapanyag választással lehet még egyedibbé tenni. A hozzá tartozó kis dobozokat különböző színekben nyomtatva tehetjük még izgalmasabbá a terméket. A nagy doboz hátsó oldalához egy tartó van rögzítve, így a doboz felállítható. Látványos és vidám eleme lehet az íróasztalnak.

2. Szaloncukor formájú doboz

A doboz külsejét a brandnek mgfelelően grafikázható. A doboz belseje szalmával:) vagy ömlesztve édességgekel tölthető. A Formájának köszönhetően ez a termék egy vidám ajándék!

3. Skatulyás, belső peremes dobozka

Elegánssá teszi a perem és a kihúzható funkciója. Díszíthető masnival, szalaggal vagy bármilyen egyéb megoldással. Igen sokféle meglepetést el lehet rejteni benne.

 

4. Pop-up füzet vagy üdvözlő lap

 

reklamajandek2

reklamajandek12

A pop-up igen kedvelt technika. Itt eszünkbe juthatnak a gyermekkönyvek. De ez a megoldás reklámajándékoknál is kiválóan alkalmazható. Lehet egy betűt, vagy formát kiemelni a síkból és ezzel 3D hatás érhető el. Ötlet lehet a vállalkozás nevének kezdőbetűjét kiemelni vagy alakzatot készíteni… Igazából csak a képzelet szab határt. Példa erre: képeslap, doboz, üdvözlőkártya …stb. Kisebb költségvetésű, kreatív ajándék!

5. Háztető formájú doboz

 

8

Ebben a dobozban széleskörű skálán lehet gondolkozni ajándék elhelyezését tekintetében. Méretéből adódóan az édességtől kezdve igen különböző meglepetésben gondolkodhatunk. Pl. különböző kedves kis kézműves termékek, sálak, kesztyűk és még megannyi lehetőség átadására alkalmas. A doboz tetején kialakított kivágásba szatén szalag fűzhető, mellyel ünnepiesebbé tehető.

6. „Párna” doboz

 

Parna doboz

Manapság szintén kedvelt forma! Egyszerű és mégis egyedi. Rövid átfutással gyártható és kedvező ár szól mellette!

7. Nyolcszög formájú doboz

nyolszog formaju doboz

Egyedi megjelenés, a doboz tetejét leemelve az alsó rész tálcává ugrik elő, formabontó kialakítást eredményezve. Cukrok, kekszek és kisebb ötletes termékek csomagolására alkalmazható.

8. Mécsestartó

 

mécsestartó

Használati ajándék funkciót is betölt. Mécses köré helyezendő, a papírt bármilyen alakzat kistancolható (kivágható), melyen keresztül a fény átüt és hangulatot áraszt a kedves partnernek. Pl. csillag, hold, ablakocska.

9. Húzogatós üdvölőlap

 

huzogatos udvuzlolap

huzogatos udvuzlolap

Kreatív ajándék egy húzogatós üdvözlőlap is. Egy jó grafikával ellátva és kreatív papírra nyomva igazán egyedi ajándék lehet a partnernek.

10. Adventi képeslap

 

adventi képeslap

Az adventi képeslap hasonlóan az adventi kalendáriumhoz 24 kis fület tartalmaz. A füleket felnyitva kis üzenetek és jó kívánságok olvashatóak. A képeslapot egyedi felületkezeléssel és alapanyag választással nagyon különlegessé varázsolhat.

Ugrás a lap tetejére.

Kategória:
  AKCIÓ Blog Hírek
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek