Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

EGYEDI TÁRSASJÁTÉKOK GYÁRTÁSA, AZ IGAZÁN EGYEDI IGÉNYEK KISZOLGÁLÁSÁRA!

A Kékjáték (Kard és Korona Kiadó) és a Keskeny Nyomda együttműködéséből megszületett az idei év egyik legizgalmasabb ajánlata.

Minden évben eljön a nap, amikor dönteni kell

A vállalkozások rémálma, évről évre megtalálni a megfelelő ajándékot ügyfeleik, vagy akár munkatársaik számára. Az egyik legfontosabb szempont az, hogy ne legyen szokványos az ajándék, és rendszeresen használja, aki kapja. Emellett képviselje a cég értékeit, és ne legyen tolakodó. Ilyen és ehhez hasonló elvárásokkal szembesülnek rendszeresen a cégvezetők.

Társasjátékot adni, jó ajándék ötlet!

 

társasjáték táblák bábúkkal és kártyajáték

A Kékjáték évtizedes múlttal készíti társasjátékait. Kreativitásuk a játéktábla mellé szögezi a népmesék kedvelőit, a történelemért rajongókat, és azokat is, akik más szemszögből is rátekintenének múltunk eseményeire, a jelen történéseire. A Kékjáték munkatársainak nem jelent akadályt megszólítani a kisgyermekektől, a családokon át a felnőtt baráti társaságokig bárkit, aki egy szórakoztató órára kiszakadna a hétköznapok szürkeségéből.

A vállalkozásra „szabott” társasjátékot adni – Egy igazán egyedi ajándékötlet!

 

egyedi társasjáték

Munkájuk varázslatos része, amikor egy-egy vállalat felkérésére, a megrendelővel együtt alkothatnak valóban egyedi társasjátékot. A lehetőségek tárháza végtelen: különleges játékmenet, impulzív grafika, nem mindennapi figurák és tartozékok. Legyen fókuszban a márkaérték, a társadalmi felelősségvállalás, a vállalati jövőkép? Mindezt szórakoztató játékba csomagolja a Kékjáték kreatív csapata!

A minden részletre kiterjedő igényfelmérő beszélgetést követően, egyedi elképzelésekre szabott ajánlatukkal állnak az érdeklődök rendelkezésére. Ennek elfogadását követően, akár már 30 napon belül bemutatnak egy kipróbált, minden szempontból játszható prototípust, amit közösen tesztelnek megbízóikkal.

Nem kell nagy tételben rendelni!

A társasjáték rendelésnél nem kell több ezres darabszámban gondolkodni. Egyedi ajánlatot kapnak a kis példányszámú megrendelések is. Lehet pár tucat, vagy akár a néhány darabos is.

A társasjáték minőségéről a Keskeny Nyomda gondoskodik

 

társasjátékok

A kisebb és olcsóbb kártyajátékoktól az egyszerű kirakós játékokon át – az összetett táblajátékokig, a minőségi nyomdai kivitelezésért a Keskeny Nyomda vállal garanciát! A nyomdánk hosszú évek óta gyárt különböző társasjátékokat a Kékjáték számára. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy már a játék tervezésében is aktívan részt vegyünk; az alapanyag, forma, felületkezelés tekintetében olyan javaslatokat adunk a megrendelőknek (a költségeket is szem előtt tartva), amelyekkel a legoptimálisabban gyártható a termék. A gépparkunknak köszönhetően az egyszerűbb játékoktól kezdve a legkülönlegesebb, sok elemes, figurás és speciális megjelenésű társasjátékokat is el tudjuk készíteni.

Vegye már most fel a kapcsolatot a Kékjáték csapatával, hogy idén karácsonykor az Öné legyen a legegyedibb ajándék, amit ügyfele kap!

 

Ajánlatkérés egyedi társasjátékokra: info@kekjatek.hu

Bővebb információk és leírások a társasjátékokról ide kattintva talál.

Kategória:
  Csomagolás Design Dobozgyártás Egyéb
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek