Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

CÉGÜNKRŐL

 • RÓLUNK
 • RÓLUNK MONDTÁK
 • TANÚSÍTVÁNYOK
 • DÍJAINK
 • CIKKEK
 • KÖRNYEZETVÉDELEM

 

Tisztelt Látogató!

 

A Keskeny Nyomda Magyarország egyik vezető nyomdaipari vállalata. 25 éves szakmai tapasztalatával, kimagasló technológiai felszereltséggel, 200 főt meghaladó szakképzett alkalmazottal, széleskörű termékkínálattal áll ügyfelei rendelkezésére.

 

A nyomda Budapesten található. Nemzetközileg is kimagaslóan modern technológiát alkalmaz gyártási folyamataiban, mellyel többek között az alábbi nyomdaipari termékeket tudjuk előállítani:

 

 

Körbe vezetjük Önt a nyomdában:

 

Amiért érdemes minket választani:

 

 • Csúcstechnológiával rendelkező gépsorok, amelyekkel Magyarországon egyedüli eljárásokat alkalmazva állíthatók elő termékeink
 • Kimagasló minőség biztosítása cégünk alapelve: az elvégzett munkák minőségi szabvány ellenőrzést követően kerülnek átadásra a megrendelőnek
 • Kiváló alapanyag biztosítása a munkavégzés valamennyi fázisában: a papír, a festék, a felületkezeléshez szükséges anyagok terén
 • Rövid gyártási határidő melyet a széleskörű géppark biztosít és ennek köszönhetően a gyártási folyamat során a legtöbb esetben alvállalkozók bevonása nélkül végezzük munkánkat
 • Mérsékelt, megfelelő árak a kínált gyártási lehetőségekhez, és a technológiai variációs lehetőségekhez képest
 • Közvetlen kommunikáció a megrendelőkkel, melynek során munkatársaink szakmai támogatást biztosítanak, és szakértő tanácsokkal segítenek az adott munkához legmegfelelőbb megoldás kiválasztásához, és az újfajta technológiai eljárások megismertetéséhez

 

Rólunk mondták

„Nagyon elégedettek voltunk mind a minőséggel, mind a gyártási határidők betartásával. A jövőben is bizalommal fordulunk a nyomdához, hiszen a munkamenet, és ügyfélkezelés is kiemelkedően eredményes volt!”
Bistro Reklámügynökség
Égerfai Csilla (BISTRO Reklámügynökség kft.)

„Sok nyomdával dolgozok, de a kiemelt munkákat mindig igyekszek a Keskennyel csinálni. Profik. Sajnos a minőségnek ára van, és ezt az árat nem tudom minden munkánál megfizettetni, a megrendelővel.„


Keresztes-Nagy József (Párizsi Magyar Intézet)

„Kitűnő nyomda, csak ajánlani tudom.„

Franklin Kft
Nagy Sándor (FRANKLIN KFT.)

„Minőségi munkát végeztek és elég gyors átfutással. (Az újfajta anyagleadástól van bennem némi aggódás.)”

Magyar Táncművészeti Egyetem lógó
Schanda Beáta (Magyar Tancművészeti Egyetem)

„Nagyon elégedett vagyok, 3 éve dolgozom veletek! :-)”

biztonságpiac
Radványi Róbert (Biztonságpiac.hu Kft.)

„A Keskeny nyomdát úgy találtam meg, hogy előtte hosszú hetekig kerestem alkalmas hazai nyomdát társasjáték gyártásra. A legtöbb helyről árajánlatot sem kaptam, vagy rövid idő alatt kiderült, hogy abszolút nem értenek hozzá. Ezzel szemben a Keskeny profi volt az első pillanattól kezdve: tudták mire van szükség, milyen anyagokból és módszerrel, és azonnal a lényegről tudtak beszélni. Olyan árajánlatot kaptam, ami lényegesen kedvezőbb, mint a konkurenciának tekintett németországi gyár. ÉS ami nagyon fontos, hogy maximálisan korrektek az első tárgyalástól a szállításig, nincs mellébeszélés, egyenesen és tényszerűek. Hatalmas nyomda, óriási kapacitás és mégis családias tud maradni a hangulat, soha nincs olyan érzése az embernek, mintha egy technokrata multival tárgyalna. Egyenjogú partnerként tekintenek az emberre, és tisztában vannak vele, hogy hosszú távú együttműködés csak win-win szituációkkal érhető el. A vezetéssel és a munkatársakkal is olyan közvetlenül tudunk beszélni, mintha évtizedek óta együtt dolgoznánk. Egyszerűen jó bemenni a Keskeny nyomdába. Az általuk gyártott játékok minősége önmagáért beszél, nem véletlenül kapott a Magyar népmesék – A társasjáték nívódíjat. Simán tudják hozni a nemzetközi standard szintet, tárgyiasult példát adva rá, hogy a magyar gyártás nem kell gagyi legyen és nem kell megalkudni a közepes színvonallal. Ha bármilyen hiba merült fel menet közben, akkor is vállalják a felelősséget, tisztességes eljárás jellemzi őket minden területen. Ráadásul folyamatosan fejlesztenek és bővítenek, szakmailag lépést tartva minden újdonsággal. A Kékjáték részéről mindenkinek csak ajánlani tudom őket, amit sokszor meg is tettem, ha bárki játékot tervezett kiadni itthon. A Keskenyre minden körülmények között számíthatsz, és ez nagy szó.„


dr. Lenhardt Balázs, (Kard és Korona Kft).

„Kedves segítőkész munkatársak, kimagasló szakértelem, magas színvonal és technológia, gyors munkavégzés! Hála és köszönet érte, legközelebb is Keskeny nyomda!”
Sági-Béres Katalin ev. Arnamentia natúr manufaktúra

„Alapvetően elégedettek vagyunk a dobozok igényes elkészítésével, állandó minőségével, rugalmas és gyors szállítási határidővel. A doromboros dobozokat régóta használjuk és rendeljük, a karácsonyi díszdoboznak szintén kedvező fogadtatása volt.”


Weiner Gábor (Dereszla budapesti képviselet)

„Szeretném megköszönni azt a magas színvonalú, kitűnő munkát, amelyet az
elmúlt esztendőkben kaptam Tőletek. Külföldi megrendelőim elismerését és jókívánságait is tolmácsolom, akik szuperlatívuszokban beszéltek az általatok gyártott nyomdatermékekről.”
Miklós Árpád – (GMN Repro Studio Kft.)

„Díszdobozaink választékát fekete színű, mágnes zárású dobozzal kívántuk bővíteni. A doboz borítása és a mágnesek beszerzése nem kis feladat elé állította a Keskeny Nyomda dolgozóit. Természetesen a leszállítási idő is rövid volt. Ehhez képest az árajánlat, a megfelelő anyagok beszerzése és a doboz legyártása rövid idő alatt megtörtént. A precíz és gyors munkát ezúton is köszönöm a cégnek.”

Szamos Marcipán logó
Ripka József (Szamos Marcipán Kft.)

„Évek óta partnerünk a Keskeny nyomda, rengeteg nyomtatványunk készült itt. Egy kiemelkedő munkánk volt osztrák ügyfelünk szerszám katalógusa. A kezdetekben nem is lett volna kihívás, de ügyfelünknek megtetszettek a különböző technológiai lehetőségek, és végül a matt fóliás, UV-lakozott, dombornyomott borítótól kezdve, a lakkozott és regiszterstancolt belíveken át, még három különböző belívpapírral – köztük pausszal – kérte a kivitelezést. Ahogy ez lenni szokott, a biztonság kedvéért hamar belefogtunk a tervezésbe. Az előkészítésnél rengeteg technikai hibát szűrtek ki a gyártás előkészítői, ezeket még korrigálni kellett, így mire nyomtatásba került, persze már napok múlva kezdődött a vásár, amire ez a kiadvány készült. Közel 200 oldalas kiadványról volt szó, több mutációban, többezres példányszám, nos, így már tényleg kihívást jelentett. Összehangolt, koncentrált munkával végül sikerült a nyomdából egyenesen a szakvásárra szállítanunk a kiadványokat. Ezek után azt gondoltam magamban, “…Na, azér’ a Keskenyéknél lehet számítani a srácokra!” :-).”

Printmanager Kft
Helmle János (Printmanager Kft.)

KÖRNYEZETVÉDELMI CÉLKITŰZÉSEK MEGVALÓSÍTÁSA

Meggyőződésünk, hogy környezetvédelmi tevékenységünk folyamatos fejlesztése – a megrendelői igények legteljesebb kiszolgálása mellett – működésünk és fejlődésünk meghatározó feltétele. Ezért vállalatunk tevékenységének minden folyamatát környezetvédelmi szempontok szerint is racionalizáltuk az ISO 14001 környezetvédelmi előírásainak megfelelően: 2010-ben elhatároztuk, hogy drasztikusan csökkentjük a gyártási folyamatok során keletkező veszélyes hulladékok mennyiségét: – A hengermosáshoz használt szennyezett mosófolyadékot regeneráltatjuk.
– A gépek tisztításához többször mosható, jó minőségű törlőkendőket használunk, melyet a beszállító tisztít és cserél igény szerint.
– A gépek karbantartása során keletkező fáradt olaj elszállításáról és újrahasznosításáról, minden esetben a karbantartó cég gondoskodik
– A nem veszélyes hulladékok szelektív gyűjtése és kezelése gyakorlatilag a kezdetektől működik.
– 2010-ben elkezdtük a PET palackok gyűjtését a nyomda területén.

ALAPANYAGOK BESZERZÉSE, HASZNÁLATA

Törekszünk arra, hogy a gyártás során használt minden alapanyag (pl. papír, festék, lakk), ne csupán a minőség, de a környezetvédelem szempontjából is megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

 

FSC® RENDSZER

A felelős erdőgazdálkodást elősegítő Felügyeleti Lánc működtetése olyan tevékenységek és intézkedések összessége, amelynek célja, hogy a fa feldolgozása során – így az általunk készített nyomdaipari (íves ofszetnyomás) termékek alapanyag előállításakor – nem pusztítottak el természetvédelmi területeket, nem használtak veszélyes növényvédő-szereket.
Betartottak minden törvényt és szabályt, a kivágott fák helyére újakat telepítettek, a fakitermelés és az erdő(újra)telepítés folyamán érvényesül a biodiverzitás és az ökológiai egyensúly fenntartása, genetikailag módosított szervezeteket nem vontak termesztés alá.
Ennek érdekében cégünk meghatározta azokat a műveleteket, tevékenységeket és a munkavállalókat, amelyek/akik kapcsolatban állnak az alapanyag beszerzés, raktározás, termék előállítás, értékesítés folyamat bármely elemével.
2011 január 20-tól a Dél-Afrikai központ az -SGS tanúsítása által- megadta az engedélyt Cégünknek. A szabályok kötöttek, szigorúbbak pl. egy ISO standard-hoz képest is, mert a legkisebb szabálytalanság esetén visszavonják a tanúsítványt.
Munkautasítás készült a felelős gazdálkodásból származó alapanyaggal történő munkavégzésre. Az utasítás célja, hogy tevékenységünk során az FSC® jogcímmel gyártott termékcsoportok alapanyagainak, valamint a késztermékeinek kezelése, tárolása megfelelően szabályozottan, minőségromlás nélkül történjen. Célja továbbá, hogy a termelés során felhasznált, illetve a termelés eredményeképpen értékesítésre kerülő anyagok / termékek ne keveredhessenek a termelés, értékesítés folyamataiból valamilyen ok miatt kizárt anyagokkal.
Az FSC® Felügyeleti Lánc bevezetésével párhuzamosan cégünk továbbfejlesztette készletgazdálkodási szoftverét, amely így alkalmassá vált arra, hogy nyilvántartással rendelkezzünk minden olyan beszállításról, amely FSC® termékcsoportokban felhasznált anyagokat szállít(ott) be. A szoftver segítségével pontos adatokat kaphatunk, többek között:a beszállított termék fajtájáról, a beszállított anyag kategóriájáról; a beszállító nevéről, FSC® CoC kódjáról (felügyeleti lánc)
A felelős gazdálkodásból származó anyag igazolása a terméken az FSC® logó. A méret és a szín szigorúan előírt, az egyeztetés a nyomaton történő elhelyezésről szólhat.
Az évente körtelező audit alapján – 2013 januárjában zöld utat kaptunk a további logo használathoz az FSC® tanúsítással rendelkező termékek gyártásához.

PEFC SZABVÁNY

2014 ben a cégvezetés, a papírgazdálkodás környezetvédelmi szempont szerinti továbbfejlesztését határozta el. Több napig tartó audit során, szigorú követelmény rendszer szerinti átvizsgálás után, 2015 januárjában szereztük meg a PEFC szerinti tanúsítást.

Mit és hogyan szabályoznak a PEFC szaványok?
A PEFC szabványokon alapuló erdőtanúsítás, és termék nyomon követési rendszer-tanúsítás lehetővé teszi a vevők számára, hogy megkülönböztessék a fenntarthatósági követelményeknek megfelelő és nem megfelelő módon előállított, forgalmazott fa-alapú termékeket.
A PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification schemes) szabványok követelményeinek teljesítése alapján megszerzett tanúsítvány, az erdőtől a fa-alapú termékeken át a fogyasztóig biztosítja a visszakereshetőséget igy kizárja a nem legális forrásból származó anyagok felhasználását.
A teljes termelési lánc szereplői tevékenységüknek megfelelő PEFC szabvány szerint tanúsíthatók.
A tanúsítvány, illetve a logo a vevők felé azt igazolja, hogy a termék előállítása során betartották a fenntarthatóság szabályait.
A PEFC szabványok jól integrálhatók az ISO 14001 és az OHSAS 18001 szabványokkal.

AJÁNLATADÁS, KALKULÁCIÓ

Amennyiben a gyártani tervezett termék jellege és paraméterei engedik, minden esetben FSC® tanúsított alapanyagot, környezetbarát festéket és lakkot ajánlunk a megrendelőnek.

CTP LEMEZKÉSZÍTÉSI TECHNOLÓGIA

A környezettudatosság jegyében 2008-ban Thermo CTP rendszerre cseréltük a korábbi Viola technológiát, ezáltal az energiafelhasználást és hulladékképződést 30-40%-kal sikerült csökkentenünk.
A veszélyes hulladéknak minősülő elhasznált hívófolyadék kezelésével egy olyan vállalkozást bíztunk meg, mely különböző adalék anyagok hozzáadásával újrahasznosítja azt, motormosó folyadékot állít elő belőle.

NYOMTATÁS

A felhasznált izopropil alkohol mennyiségének csökkentését nagymértékben elősegítette a 2010 -ben indult és 2 év alatt megvalósult projektünk, amely négy darab, a legkorszerűbb technológiával működő nyomógép beszerzését irányozta elő. Az új nyomógépek beállítása eredményeképpen 3-8% közé csökkent az izopropil-alkohol felhasználásunk.

2010-ben KMOP pályázat -környezetközpontú technológia fejlesztés -keretében egy Heidelberg XL -75-8-P nyomógépet helyeztünk üzembe.
A pályázatban tett vállalások teljesültek: az izopropil alkohol felhasználás 56%-kal csökkent; az emisszió 90%-kal csökkent.
A vállalások teljesülését az SGS Hungária Kft. hitelesítette, melyről „Hitelesítési jelentés”-t adott ki. A vizsgált időszak 2010. 04. 01 és 2010 .07. 06. közötti időszak volt.
A beszerzést újabb három nyomógép lecserélése követte, melyekkel megvalósítjuk a BAT technológiát.

Csomagolás

A késztermék csomagolására nátronpapírt és strechfóliát használunk. Az eredetileg használt kézi fóliázó helyett, a 2009-es beruházásnak köszönhetően, ma már egy raklapcsomagoló géppel történik a csomagolás, mely speciális előnyújtása révén, 20-30 %-kal csökkenti a felhasznált műanyag fólia mennyiségét raklaponként. STANCOLÁS SORÁN ÉS AZ EUROBIND 4000 RAGASZTÓ-KÖTŐGÉP MŰKÖDÉSE KÖZBEN KELETKEZŐ HULLADÉK KEZELÉSE A 2011 évben megvalósult épületbővítés során a stancolási hulladék gyűjtésére egy speciális, a gép alatt futó, szállítószalagos rendszert alakítottunk ki, mely a hulladékot egy automata tömörítőgaratba vezeti, innen
kerül összegyűjtésre egy konténerbe a nyomda egyéb területein keletkező papírhulladékkal együtt. A 2012 decemberében üzembehelyezett ragasztókötőgép frézelési művelete során keletkező spén gyűjtése elszívó ventillátorral, speciális vászonzsákokba történik, melyeket a papírhulladék gyűjtő konténerekbe ürítünk.
A gép három késes vágó részéhez automata hulladék továbbító, kifúvó csatornát építettünk ki, mely egyenesen a konténerbe továbbítja a szél selejtet.

STANCOLÁS SORÁN ÉS AZ EUROBIND 4000 RAGASZTÓ-KÖTŐGÉP MŰKÖDÉSE KÖZBEN KELETKEZŐ HULLADÉK KEZELÉSE

A 2011 évben megvalósult épületbővítés során a stancolási hulladék gyűjtésére egy speciális, a gép alatt futó, szállítószalagos rendszert alakítottunk ki, mely a hulladékot egy automata tömörítőgaratba vezeti, innen
kerül összegyűjtésre egy konténerbe a nyomda egyéb területein keletkező papírhulladékkal együtt. A 2012 decemberében üzembehelyezett ragasztókötőgép frézelési művelete során keletkező spén gyűjtése elszívó ventillátorral, speciális vászonzsákokba történik, melyeket a papírhulladék gyűjtő konténerekbe ürítünk.
A gép három késes vágó részéhez automata hulladék továbbító, kifúvó csatornát építettünk ki, mely egyenesen a konténerbe továbbítja a szél selejtet.

A KESKENY NYOMDA KÖZVETLEN KÖRNYEZETÉNEK FEJLESZTÉSE

2012 őszén és 2013 tavaszán jelentős mértékű területrendezést hajtottunk végre az előző évi építkezés utómunkálatai kapcsán.
Ennek keretében elültettünk:10 db meggyfát, 4 db diófát, 3 db almafát, 4 db mogyoróbokrot, 1 db datolyafát.
A zöld terület növelése érdekében 3000 m² területet füvesítettünk.

2012 őszén fedett, 16 állásos kerékpár tárolót építettünk annak érdekében, hogy dolgozóink részére biztosítsuk a környezettudatos módon történő közlekedés lehetőségét, így csökkentve a gépjárművel bejárók számát.

TÚRASZAKOSZTÁLY INDÍTÁSA

2013-ban elindítottuk természetjáró programunkat azzal a szándékkal, hogy dolgozóinkban erősítsük a környezettudatos magatartást, hogy a kirándulások során az élmények mellett szerzett személyes tapasztalatok révén, átérezzék saját felelősségüket a természeti értékek megóvásában, ezáltal környezettudatosabban kezeljék szűkebb környezetüket is, akár a munkahelyen akár saját otthonukban.
A túrák időpontjai helyszínei a túravezető által tudatosan kerültek kiválasztásra, annak érdekében, hogy minél több kollégát tudjunk az ügynek megnyerni.
Az éves túrakiírások négy hirdetőtáblán vannak kihelyezve, hogy minden dolgozó értesüljön a lehetőségekről.
A napi túrákhoz egyedi kiírás készül jelentkezési lappal, majd a túrákat követően fotómontázs-plakát eleveníti fel a legemlékezetesebb pillanatokat.

A KÖRNYEZETVÉDELEM AKTÍV TÁMOGATÁSA

A Keskeny Nyomda 2013 év júniusában csatlakozott támogatóként a WORLD LAND TRUST (WLT) nemzetközi természetvédelmi szervezethez.
A WLT egy nonprofit egyesület, mely világszerte támogatói adományok segítségével, közvetlen intézkedéseket tesz az esőerdők és a veszélyeztetett állatfajok megmentésére. Partnereink figyelmét is szeretnénk felhívni a lehetőségre, hogy nyomdánkon keresztül támogathatják a WLT szervezetet, ha a gyártani kívánt terméket WLT logóval rendelik meg tőlünk.
Az így készült nyomdatermékek árából bizonyos összeg az egyesülethez kerül, ezzel támogatva a tevékenységüket.