Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Társasjáték

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Társasjáték

Társasjáték
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A társasjátékok szinte minden fajtája és tartozéka megrendelhető a Keskeny Nyomdában. Az egyszerű, kisebb méretű karton dobozos memóriakártyáktól, a komplexebb játéktáblát, játékszabályt és többféle kártyát tartalmazó játékokig, mindent elkészítünk. A nagyobb társasjátékok doboza és a játéktábla kasírozott táblalemezből készül, melyet tetszés szerinti fóliával vonunk be (fényes, matt, karcálló matt).

A játékkártyákat kérés szerint gyárthatjuk kifejezetten erre a célra fejlesztett alapanyagra, melyek jobban bírják a folyamatos igénybevételt.

A dobozokba karton rekesztéket tervezünk a különböző tartozékok tárolására.

Forma

Egyedi méretekben készítjük. Jellemzően a játéktábla határozza meg a tartó dobozok méretét, melyet kasír alj-tető konstrukcióban készítünk el. Ettől eltérő konstrukcióval is gyárthatóak, valamint kártyajátékoknál akár a kartonból készült kivitelek is megfelelő tartással bírnak. A társasjátékokhoz használt műanyag bábukat kiválthatják formára vágott, szintén kasírozott szürkelemezzel is. Különböző méretű kártyák készítésére is van lehetőség.

Alapanyag

Az alj-tető kasír dobozok esetében fóliázott műnyomóval kasírozott szürkelemezt használunk. A játéktáblák és a bábuk is ugyanilyen kasírozott kivitelben készülnek. A kártyák alapanyaga egy speciális kártyakarton, amely lehet egyenes vágott vagy sarokkerekített forma is.

Nyomtatás és felületkezelés

A kartonok és kasírívek nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Felületkezelésként legkülönfélébb eljárásokat lehet alkalmazni, pl. különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), illetve UV formalakkot, hibrid effektlakkot, prégelést.


A kártyákat speciális lakkozással látjuk el, hogy hosszú távon védelmet biztosítsanak a lapoknak. Egyéb felületkezelés nem jellemző.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek