Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Ne csak a Föld Napján tegyünk együtt a Földünkért!

Tele vannak a híradások és környezetvédelmi jelentések a bolygónkat elözönlő szemétről szóló jelentésekkel. A nem, vagy nehezen újrahasznosítható, jellemzően műanyag, petrolkémiai bázisú csomagolóanyagok okozzák a legjelentősebb mértékű környezetszennyezést. A mikroműanyagok már szinte mindennapjaink részét képezik, tönkretéve levegőnket, ivóvizeinket és a talajt, hosszan tartó károsodást okozva a természetben.

A Keskeny Nyomdában, elkötelezettek vagyunk abban, hogy csomagolóeszközeink a legnagyobb mértékben újrahasznosíthatóak, visszaforgathatóak legyenek. Ennek szellemében komoly erőfeszítéseket teszünk arra, hogy a beszerzett papírok minél nagyobb hányada ellenőrzött, minősített forrásból, illetve részben vagy egészben újrahasznosított rostokból készüljenek. FSC® – Mark for Responsible Forestry (www.fsc.org) és PEFC – Promoting Sustainable Forest Management (www.pefc.org) minősítésű alapanyagaink hozzájárulnak a természet megóvásához a jövő nemzedékei számára.

Papíralapú termékeink, ideértve az egyedi-, gyűjtő-, vagy szállítócsomagolásokat, dobozoktól a bélyegalbumokon, térképeken és papírszatyrokon át a magazinokig és a luxus csomagolási termékekig, szinte minden esetben száz százalékban újrahasznosíthatóak.

Tulajdonosaink, vezetőink és munkatársaink is minden nap tesznek a Föld megóvásáért. Sokan előnyben részesítik a kerékpárt a munkába járáshoz, a korszerűtlen égéstermékű járműveiket elektromos meghajtásúra cserélik, vagy épp tömegközlekedést vesznek igénybe az egyéni gépjárművel történő közlekedés helyett.

A gépek által veszteséghőként termelt hőenergia hasznosításával fűtjük és hűtjük épületeinket, így csökkentve a fosszilis energiahordozók légkörbe égetését. Most épülő napelemrendszereink jelentősen csökkentik majd villamosenergia igényünket.

Minden nap a Föld Napja. Mi teszünk érte, hogy így is maradjon. Tegyen érte Ön is! 

Írta: Tordai László

 

Amennyiben érdekel még a témában több tartalom, olvass tovább:

Kategória:
  Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek