Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Anyagleadási változások 2017-ben.

Nincs hozzászólás

1. 2017 JANUÁR 1.-TŐL TERMÉKDÍJAT ÉRINTŐ FONTOS VÁLTOZÁS!

Amennyiben a Megrendelő nem ad le termékdíj nyilatkozatot az adott termékről akkor a nyomda törvényileg kötelezett, mérlegelési lehetőség nélkül a legdrágább termékdíjat (reklám) megállapítani!

Ezért ha a termék gyártásának teljesítési idejéig NEM KAPUNK NYILATKOZATOT az új törvények szerint A TERMÉKDÍJAT 85 Ft/kg+ÁFA ÁRON KELL SZÁMLÁZZUK, mivel REKLÁMHORDOZÓ PAPÍRNAK MINŐSÜL MINDEN OLYAN TERMÉK, AMIRE ÜGYFELEINK NEM ADNAK NYILATKOZATOT!

Például egy doboz esetén mely csomagolóanyagnak minősül és 19 Ft/kg lenne a termékdíja, ha nem kapunk róla nyilatkozatot azt nyilatkozat hiányában 85 Ft/kg-os áron kell számlázzuk! Az általános bevallási rend és a díjtételek tekintetében minden változatlan marad 2017-ben!

A termékdíj nyilatkozatot innen töltheti le.

2. Anyagleadással kapcsolatos változások 2017

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017.március 01-jét követően átalakítjuk az Önök kényelme érdekében is a CTP állomány fogadását, feldolgozását.

Legfontosabb változások:

  • 2017. március 1. napjától nyomdai anyagleadást e-mailben és fájlküldővel is már csak a ctp@keskeny.hu-ra, vagy FTP-re feltöltve fogadunk el. A nem erre az e-mail címre érkező anyagok nem minősülnek anyagleadásnak!
  • Amennyiben már az ajánlatkéréskor leadta a kész grafikai állományt, a megrendelés esetén kérjük küldje el újra a ctp@keskeny.hu e-mail címre.
  • Kérjük, hogy az anyagleadással együtt mindenképpen adja meg a kalkulációs számot, hogy azt a CTP beazonosítani tudja.
  • A megrendelői ellenőrzés érdekében javasoljuk a PDF/X szabvány (X-1a, X-3 ill. X-4) alkalmazását, hogy azért 100 % – os felelősséget tudjunk vállalni. A részletes útmutatót innen töltheti le

Az anyagleadással kapcsolatban bővebb információt itt olvashat.

A megrendelést továbbra is az ajánlatban szereplő gyártáselőkészítőnek kell küldeni.

Előre is köszönjük az aktív közreműködését!

ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000

Válasz

Email címe nem kerül nyilvánosságra.

Ajánlatot kérek