Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

7 hasznos tipp a dobozrendeléshez

A termék csomagolás marketing eszköz, információt közvetít a gyártóról és reklámozza is a céget, ezért nagyon fontos, hogy ennek figyelembevételével válasszunk konstrukciót. A kreatív és esztétikus doboz erősítheti a márkanevet. A termék mérete, alakja és súlya az első tényezők, melyek meghatározzák a formát. Egy törékeny üvegpoharat például másként kell becsomagolni, mint egy pénztárcát vagy ruhaneműt, aminek nem szükséges extra védelem. A méret és a súly pedig az alapanyag meghatározásnál lesz fontos. Tervezés előtt az alábbi szempontokat érdemes átgondolni.

 

 

1. Ki a célcsoport, kinek szánjuk a terméket?

merev falú díszdoboz

A doboz formája és megjelenése segíthet megszerezni a célközönséget. A színek és dizájn elemek meg tudják szólítani az általunk preferált korosztályt. (Például gyerekeknek szánt termék esetében választhatunk autó, ház vagy egyéb különleges formát a doboznak.)

2. Mi a termék árkategóriája, amit a csomagolással is hangsúlyozhatunk?

óra díszdoboz

Értékes termékek esetében a csomagolásnak stílusosnak és egyedinek kell lenni ahhoz, hogy a vevő érezhesse az ár-érték arányosságát. (Például egy márkás karóra lehetőleg merevfalú díszdobozba kerüljön, ami hangsúlyozza az eleganciát és egyediséget.)

3. Hol lesz értékesítve, lesz -e postázva?

szállító csomagolás italok számára

Bolti értékesítés esetén kevésbé fontos, de ha csomagküldő szolgálat segítségével árusítunk, akkor nagy hangsúlyt kell fektetni a doboz konstrukcióra és alapanyagra. Terméktől függően lehet a csomagolás önmagában is masszív és postázható vagy a termék dobozhoz készíthetünk egyszerű postázó dobozt is, így megvédve azt a szállítási sérülésektől.

4. Törékeny vagy sérülékeny-e a termék?

betét törékeny termékcsomagoláshoz

Törékeny termékek esetében a dobozokba betétet kell terveznünk, ami megakadályozza az elmozdulását és védelmet nyújt a rázkódások ellen. A helyes alapanyag választás itt nagyon fontos szerepet játszik a sérülések és törés elkerülésében.

5. Akarjuk-e láttatni a terméket a csomagoláson keresztül?

ablakos italcsomagolás

A betekintő ablak lényeges lehet, ha nagyon esztétikus vagy különleges anyagból készült termékről beszélünk.  A vásárló ezen az ablakon keresztül láthatja a termék anyagát és meggyőződhet a minőségéről. Eldönthetjük, hogy kisebb ablakkal kérjük a dobozt, amin keresztül akár megtapintható, de nem kivehető a termék vagy sokat megmutató nagy ablakot választunk, ahol viszont ablakfóliával kell gondoskodnunk a termék védelméről.

6. Ki akarjuk-e emelni a terméket a kategória hasonló szereplői közül?

különleges megjelenésű csomagolás

A felületnemesítések (lakkozás, prégelés, domborítás stb. …ezeket részletesen is bemutatjuk majd a sorozat folyamán) segítenek egyedivé, különlegessé tenni a termék csomagolását, ami által kiemelkedhet a hasonló termék típusok közül.

 

7. Hány darab doboz készüljön?

A példányszám meghatározásnál érdemes átgondolni, hogy egyszeri munkáról van szó vagy többször fogjuk használni a dobozt, mert az egységár kis példányszámnál magasabb lesz.

Ha meg tudjuk oldani a raktározást, gazdaságosabb előre legyártani egy nagyobb tételt, mint többször rendelni kis mennyiséget.

 

Nézze meg dobozforma kínálatunkat a különböző termékcsoportokhoz igazodva.

 

Kategória:
  Blog Csomagolás Újdonság
ezt a bejegyzést 0 alkalommal osztották meg
 000
Ajánlatot kérek