Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Bedugófüles doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Bedugófüles doboz

Bedugófüles doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Az egyik legegyszerűbb és egyben legnépszerűbb dobozforma. Tartós és a legkülönbözőbb méretekben, a legkülönbözőbb termékekhez rövid határidővel gyártható, lapra szerelhető konstrukció így helyigénye is kicsi. A megfelelő alapanyag választás és a felületnemesítési eljárások kihangsúlyozhatják a grafikát, egyedivé varázsolhatják a dobozt vagy csak egyszerűen kiemelhetik a terméket a hasonló termékkategóriában szereplők közül.

Forma

Egyszerűsége ellenére sok különböző változata létezik. Záródása lehet azonos- és ellentétes oldalon bedugó füles, melyet leginkább gyógyszerkészítményeknél és kozmetikai csomagolásnál alkalmaznak.

Nagyobb dobozoknál az alj záródása lehet önzáró vagy ún. svédzáras megoldás. Ez utóbbi főleg a súly megtartásánál fontos.

A tetején alkalmazhatunk egyszerű beakadó füles zárást, vagy a kicsit elegánsabb átlapolós lezárási megoldást.

Az egyszerű forma is lehet több mint egy megszokott téglatest vagy kocka. Megtartva a konstrukció előnyeit, hogy könnyen gyorsan ragasztható és lapra szerelten szállítható, változtathatunk az oldalak méretein, hogy különlegessé tegyük a doboz alakját.

A legkülönbözőbb formákat is megalkothatjuk ebből az egyszerű konstrukcióból. A hagyományos négy oldaltól is eltérhetünk, ha a ragasztást bepattintható fülekkel helyettesítjük.

A dobozokra különböző formájú ablakkivágást is tehetünk, ha láttatni szeretnénk a terméket.

Az doboz élein íves hajlítások alkalmazásával nagyon különleges látványt érhetünk el.

Alapanyag

Egy jól megválasztott alapanyag látványában is sokat adhat az egyszerű formához. Prémium hatást a mindkét oldalán erőteljesen fehér kartonnal érhetük el, míg a tartósság érzetét a kraft papírok kelthetik bennünk. A barna felületű alapanyagok a leginkább natúr hatásúak. Ilyen felületen egy minimális dizájn alkalmazásával a természet közeliséget hangsúlyozhatjuk.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
A felületnemesítési eljárások kihangsúlyozhatják a grafikát, egyedivé varázsolhatják a dobozt vagy csak egyszerűen kiemelhetik a terméket a hasonló termékkategóriában szereplők közül.
UV hibrid forma lakkozásokkal egyedi mintákat vihetünk a felületre, ezüst fólia vagy cold foil alkalmazásával pedig arany, ezüst és metalizált színeket hozhatunk létre termékünkön.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Azonnali árkalkuláció,
online rendelés

Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek