Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Eurofüles doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Gyógyszeres doboz / Eurofüles doboz

Eurofüles doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Az eurofüles doboz gyakorlatilag nem egy különleges konstrukció, a legtöbb alap doboz forma elkészíthető ebben a verzióban. Leginkább a kisebb méretű dobozok forgalmazását könnyíti meg azzal, hogy felfüggeszthető, így nem borul föl a polcon.

Bármilyen termék csomagolására alkalmas, de csak bizonyos súlyhatárig, mert a felfüggesztésnél leszakadhat, ha túl nehéz a termék. Lapra szerelhetősége miatt jól raktározható, kis helyigényű doboz.

Forma

Az eurofül általában szabvány szerinti méretű, de léteznek egyéni igények szerint kialakított formák, vagy egyedi akasztókhoz készített méretek is.

A termék súlyától függően az eurofület helyezhetjük a doboz hátsó oldalára vagy a tetejének a közepére.

Szállítás, gyűjtő dobozba helyezés miatt, az eurofül készülhet lehajtható verzióban is, esetleg multifunkciós formában, amikor a hátoldalról tetszés szerint kihajtható ha szükséges.

Alapanyag

A doboz méreteitől függően válasszunk alapanyag vastagságot, de anyagminőség tekintetében célszerű a funkcióhoz igazodni.

Az olcsóbb szürke hátú papírok ugyanúgy alkalmasak a gyártásra, mint a prémium fehér kartonok.

Kreatív alapanyagból is elkészíthetők, amivel az egyszerű és természetes hatást fokozhatjuk.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
Bármilyen felületnemesítést választhatunk, csak a kiválasztott alapanyag paramétereit kell figyelembe vennünk. Puha tapintású „soft touch” fóliával nagyon elegáns csomagolást gyárthatunk, de használhatunk préget, UV hibrid lakkozásokat egyaránt.

Ünnepivé tehetjük ezüst fólia vagy cold foil segítségével, valamint kreatív alapanyagnál egy harmonikusan megtervezett vak domborítással.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek