Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Eurofüles doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Gyógyszeres doboz / Eurofüles doboz

Eurofüles doboz
[Összes értékelés:0    Átlag:0/5]

Az eurofüles doboz gyakorlatilag nem egy különleges konstrukció, a legtöbb alap doboz forma elkészíthető ebben a verzióban. Leginkább a kisebb méretű dobozok forgalmazását könnyíti meg azzal, hogy felfüggeszthető, így nem borul föl a polcon.

Bármilyen termék csomagolására alkalmas, de csak bizonyos súlyhatárig, mert a felfüggesztésnél leszakadhat, ha túl nehéz a termék. Lapra szerelhetősége miatt jól raktározható, kis helyigényű doboz.

Forma

Az eurofül általában szabvány szerinti méretű, de léteznek egyéni igények szerint kialakított formák, vagy egyedi akasztókhoz készített méretek is.

A termék súlyától függően az eurofület helyezhetjük a doboz hátsó oldalára vagy a tetejének a közepére.

Szállítás, gyűjtő dobozba helyezés miatt, az eurofül készülhet lehajtható verzióban is, esetleg multifunkciós formában, amikor a hátoldalról tetszés szerint kihajtható ha szükséges.

Alapanyag

A doboz méreteitől függően válasszunk alapanyag vastagságot, de anyagminőség tekintetében célszerű a funkcióhoz igazodni.

Az olcsóbb szürke hátú papírok ugyanúgy alkalmasak a gyártásra, mint a prémium fehér kartonok.

Kreatív alapanyagból is elkészíthetők, amivel az egyszerű és természetes hatást fokozhatjuk.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
Bármilyen felületnemesítést választhatunk, csak a kiválasztott alapanyag paramétereit kell figyelembe vennünk. Puha tapintású „soft touch” fóliával nagyon elegáns csomagolást gyárthatunk, de használhatunk préget, UV hibrid lakkozásokat egyaránt.

Ünnepivé tehetjük ezüst fólia vagy cold foil segítségével, valamint kreatív alapanyagnál egy harmonikusan megtervezett vak domborítással.

Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Egyedi méretek (kötelező)

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság  Fontos tudnunk, hogy milyen terméknek szeretne csomagolást gyártani. Ennek tudatában tudunk megfelelő gyártási javaslatokat tenni. Pl.: élelmiszer csomagolás, kozmetikai csomagolás, nehéz termék.  Alapanyag és nyomás


  Extra felületkezelési igény

  Mekkora felületen szeretné a fémes hatást?

  Mekkora felületen szeretné a domborítást kérni?

  Ajánlatkérő adatai

  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel.

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek