Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Felül záródó doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Csokoládé doboz / Felül záródó doboz

Felül záródó doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Egyszerűség és minimális elegancia jellemzi ezt a formát. Összeállítása könnyű és gyors, van olyan konstrukció, amit ragasztani sem kell.

A tető mindhárom oldalon a doboz belsejébe záródik. Olyan, mint egy fedett sütis tálca. Könnyen nyitható, lapra szerelhető és ablakot is tehetünk rá.

Forma

A tető záródása nem minden típusnál rögzített, ezért a doboz méretet ennek tudatában kell meghatározni, viszont a könnyű nyithatóság előnyt jelent, ha frissen sütött élelmiszer szállítására, kínálására használjuk a konstrukciót.

Egy pánttal, mely körben fut a dobozon segíthetünk a tetőt a helyén tartani.

A tetőre különböző méretű és formájú ablakokat tehetünk, vagy ételes-sütis doboz esetén lyukakat a könnyebb szellőzéshez.

Alapanyag

A doboz felhasználási területe határozza meg az alapanyag választást. Leginkább rövid távú szállításra alkalmas, főleg készétel, sütemény vagy frissen sült élelmiszerekhez használható, de ha a záródást rögzítjük, akár iparcikket is csomagolhatunk bele.

Súlyosabb tárgyakhoz kasírozott mikrohullám kartonból készítsük ezt a konstrukciót, vagy használjunk kraft papírt, ha kevésbé nehéz terméket csomagolunk.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
Szinte minden felületnemesítési eljárás jól áll ennek a dobozformának. Nagy felületű tetején jól mutat a Hibrid effekt UV lakkozás, a prég, a dombor.
Fóliázhatjuk a külsejét a jobb tartás miatt, valamint belső felén is, ha élelmiszeripari termék kerül bele.

Exkluzív hatást cold-foil, vagy ezüst fólia alkalmazásával érhetünk el a dobozon.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Azonnali árkalkuláció,
online rendelés

Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek