Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Felül záródó doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Csokoládé doboz / Felül záródó doboz

Felül záródó doboz
[Összes értékelés:0    Átlag:0/5]

Egyszerűség és minimális elegancia jellemzi ezt a formát. Összeállítása könnyű és gyors, van olyan konstrukció, amit ragasztani sem kell.

A tető mindhárom oldalon a doboz belsejébe záródik. Olyan, mint egy fedett sütis tálca. Könnyen nyitható, lapra szerelhető és ablakot is tehetünk rá.

Forma

A tető záródása nem minden típusnál rögzített, ezért a doboz méretet ennek tudatában kell meghatározni, viszont a könnyű nyithatóság előnyt jelent, ha frissen sütött élelmiszer szállítására, kínálására használjuk a konstrukciót.

Egy pánttal, mely körben fut a dobozon segíthetünk a tetőt a helyén tartani.

A tetőre különböző méretű és formájú ablakokat tehetünk, vagy ételes-sütis doboz esetén lyukakat a könnyebb szellőzéshez.

Alapanyag

A doboz felhasználási területe határozza meg az alapanyag választást. Leginkább rövid távú szállításra alkalmas, főleg készétel, sütemény vagy frissen sült élelmiszerekhez használható, de ha a záródást rögzítjük, akár iparcikket is csomagolhatunk bele.

Súlyosabb tárgyakhoz kasírozott mikrohullám kartonból készítsük ezt a konstrukciót, vagy használjunk kraft papírt, ha kevésbé nehéz terméket csomagolunk.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
Szinte minden felületnemesítési eljárás jól áll ennek a dobozformának. Nagy felületű tetején jól mutat a Hibrid effekt UV lakkozás, a prég, a dombor.
Fóliázhatjuk a külsejét a jobb tartás miatt, valamint belső felén is, ha élelmiszeripari termék kerül bele.

Exkluzív hatást cold-foil, vagy ezüst fólia alkalmazásával érhetünk el a dobozon.

Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Szabvány méretek Egyedi méretek

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság
  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel.

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Azonnali árkalkuláció,
  online rendelés

  Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek