Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Felül záródó doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Csokoládé doboz / Felül záródó doboz

Felül záródó doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Egyszerűség és minimális elegancia jellemzi ezt a formát. Összeállítása könnyű és gyors, van olyan konstrukció, amit ragasztani sem kell.

A tető mindhárom oldalon a doboz belsejébe záródik. Olyan, mint egy fedett sütis tálca. Könnyen nyitható, lapra szerelhető és ablakot is tehetünk rá.

Forma

A tető záródása nem minden típusnál rögzített, ezért a doboz méretet ennek tudatában kell meghatározni, viszont a könnyű nyithatóság előnyt jelent, ha frissen sütött élelmiszer szállítására, kínálására használjuk a konstrukciót.

Egy pánttal, mely körben fut a dobozon segíthetünk a tetőt a helyén tartani.

A tetőre különböző méretű és formájú ablakokat tehetünk, vagy ételes-sütis doboz esetén lyukakat a könnyebb szellőzéshez.

Alapanyag

A doboz felhasználási területe határozza meg az alapanyag választást. Leginkább rövid távú szállításra alkalmas, főleg készétel, sütemény vagy frissen sült élelmiszerekhez használható, de ha a záródást rögzítjük, akár iparcikket is csomagolhatunk bele.

Súlyosabb tárgyakhoz kasírozott mikrohullám kartonból készítsük ezt a konstrukciót, vagy használjunk kraft papírt, ha kevésbé nehéz terméket csomagolunk.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
Szinte minden felületnemesítési eljárás jól áll ennek a dobozformának. Nagy felületű tetején jól mutat a Hibrid effekt UV lakkozás, a prég, a dombor.
Fóliázhatjuk a külsejét a jobb tartás miatt, valamint belső felén is, ha élelmiszeripari termék kerül bele.

Exkluzív hatást cold-foil, vagy ezüst fólia alkalmazásával érhetünk el a dobozon.

Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Egyedi méretek (kötelező)

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság  Fontos tudnunk, hogy milyen terméknek szeretne csomagolást gyártani. Ennek tudatában tudunk megfelelő gyártási javaslatokat tenni. Pl.: élelmiszer csomagolás, kozmetikai csomagolás, nehéz termék.  Alapanyag és nyomás


  Extra felületkezelési igény

  Mekkora felületen szeretné a fémes hatást?

  Mekkora felületen szeretné a domborítást kérni?

  Ajánlatkérő adatai

  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel. Engedélyezett formátumok: jpeg, jpg, png, svg, bmp, pdf, tiff

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Azonnali árkalkuláció,
  online rendelés

  Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek