Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Egyedi díszdoboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Egyedi díszdoboz

Egyedi díszdoboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A különleges, prémium italoknak, termékeknek egyedi díszdobozt is készíthetünk, mely speciálisan az adott termékre fejlesztve készül, különleges záródással vagy formával hangsúlyozva a minőségi termék kategóriát.

Forma

A díszdobozok többnyire kartonból készülnek, ami több lehetőséget ad a különleges formák megalkotásához. Ezen termékek gyártását nem lehet gépesíteni, sok kézi kötészeti megoldást igényelnek, de a végeredmény is elegánsabb, látványosabb a standard kivitelű dobozokhoz képest. A doboz záródásának pozícióját változtathatjuk és látványos díszítésekkel (szalag, masni) tehetjük egyedivé a terméket.

Alapanyag

Díszdobozoknál különböző minőségű kartonokat használhatunk attól függően, hogy mi a csomagolás célja. Az egyedi formát kiegészítve itt is használhatunk barna felületű kartont, ha illeszkedik a termék koncepcióhoz. Luxus kivitelű csomagolásokhoz pedig a hófehér kartonokat vagy két oldalon mázolt különleges felületű alapanyagokat javasoljuk.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
A csomagolóanyagokat a formájukon kívül a grafikai megoldások teszik egyedivé. Ezek kihangsúlyozására és kiegészítésére szolgálhatnak a felületnemesítési eljárások.

UV hibrid forma lakkozásokkal különleges mintázatokat, látványos kiemeléseket adhatunk a grafikai elemekhez, ezüst fólia vagy cold foil alkalmazásával pedig arany, ezüst és metalizált színekkel gazdagíthatjuk a design-t.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek