Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Italos hordozó Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Italos doboz / Italos hordozó

Italos hordozó
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Több üveges sör, üdítő, cider kiszerelésekhez a legpraktikusabb csomagolás az italos hordozó. Egyszerűen, gyorsan összeállítható. Több féle konstrukció létezik belőle különböző méretben: 2, 4, 6 üveg tárolásához.

Forma

Az italos hordozó dobozok formája többnyire hasonló, négy vagy hat üveg szállítására használhatók. Nagy mennyiségben is gyorsan legyárthatók, kis helyigényű termékek, látványukban leginkább csak a dobozok hordozófüleinek alakjában különbözhetnek egymástól.

Alapanyag

Hordozó dobozokhoz a legmegfelelőbb alapanyagok a kraft kartonok, melyek jól bírják a súly terhelést. Mázolt oldaluk tökéletesen alkalmas minőségi nyomtatásra. Bio italok forgalmazásakor, a természetközeliség hangsúlyozása is szempont lehet. Ebben az esetben jó választás a kraft karton barna-barna változata.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
A csomagolóanyagokat a formájukon kívül a grafikai megoldások teszik egyedivé. Ezek kihangsúlyozására és kiegészítésére szolgálhatnak a felületnemesítési eljárások.
UV hibrid forma lakkozásokkal különleges mintázatokat, látványos kiemeléseket adhatunk a grafikai elemekhez, ezüst fólia vagy cold foil alkalmazásával pedig arany, ezüst és metalizált színekkel gazdagíthatjuk a design-t.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Azonnali árkalkuláció,
online rendelés

Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek