Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Mágneses díszdoboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Mágneses díszdoboz

Mágneses díszdoboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Az ajándékdobozok prémium kategóriájának szereplője, tartós kivitelű, záródása elegáns és könnyen kezelhető. Változatos formával és kivitellel gyártható minőségi csomagolóanyag, mely értéket képvisel.

Forma

A konstrukció több méretben készíthető, a túlságosan nagy méreteket azonban kerülni kell, mert a doboz veszíthet eleganciájából.

A záró elem méretének és helyének változtatásával, látványos különbségeket hozhatunk létre és egyedi formát adhatunk a doboznak ferde vonalú oldalak alkalmazásával.

Alapanyag

A belső doboz részt készíthetjük akár kartonból is. A tartósság miatt peremes konstrukciót válasszunk, amire könnyen ráilleszthető a kasírozott mágneses palást és a mágnest is könnyen elrejthetjük a karton doboz dupla falában.

Kisebb dobozokhoz elegendő 1-1,5 mm-es könyvkötő lemez vagy ún. Eska mono alapanyag, melyet egyik oldalán, már a gyártás során fehér papírral kasíroznak.

Nagyobb mérethez és súlyosabb tárgyakhoz 2-3 mm-es lemez használata ajánlott.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
Amennyiben a bevonat alapanyaga műnyomó papír, fóliával biztosíthatunk védelmet a nyomtatott felületnek és a strukturált felületű vagy puha tapintású fólia különleges látványt is ad a doboznak.

Cold foil vagy prég alkalmazásával fokozhatjuk a prémium megjelenést.

Kreatív bevonó papírok esetében prégelést esetleg forma lakkozást javasoljuk, mert ebben az esetben az alapanyag a színe vagy felülete miatt nem alkalmas az ofszet nyomtatásra.


Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Egyedi méretek (kötelező)

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság  Fontos tudnunk, hogy milyen terméknek szeretne csomagolást gyártani. Ennek tudatában tudunk megfelelő gyártási javaslatokat tenni. Pl.: élelmiszer csomagolás, kozmetikai csomagolás, nehéz termék.  Alapanyag és nyomás


  Extra felületkezelési igény

  Mekkora felületen szeretné a fémes hatást?

  Mekkora felületen szeretné a domborítást kérni?

  Ajánlatkérő adatai

  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel. Engedélyezett formátumok: jpeg, jpg, png, svg, bmp, pdf, tiff

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek