Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Mágneses díszdoboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Mágneses díszdoboz

Mágneses díszdoboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Az ajándékdobozok prémium kategóriájának szereplője, tartós kivitelű, záródása elegáns és könnyen kezelhető. Változatos formával és kivitellel gyártható minőségi csomagolóanyag, mely értéket képvisel.

Forma

A konstrukció több méretben készíthető, a túlságosan nagy méreteket azonban kerülni kell, mert a doboz veszíthet eleganciájából.

A záró elem méretének és helyének változtatásával, látványos különbségeket hozhatunk létre és egyedi formát adhatunk a doboznak ferde vonalú oldalak alkalmazásával.

Alapanyag

A belső doboz részt készíthetjük akár kartonból is. A tartósság miatt peremes konstrukciót válasszunk, amire könnyen ráilleszthető a kasírozott mágneses palást és a mágnest is könnyen elrejthetjük a karton doboz dupla falában.

Kisebb dobozokhoz elegendő 1-1,5 mm-es könyvkötő lemez vagy ún. Eska mono alapanyag, melyet egyik oldalán, már a gyártás során fehér papírral kasíroznak.

Nagyobb mérethez és súlyosabb tárgyakhoz 2-3 mm-es lemez használata ajánlott.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
Amennyiben a bevonat alapanyaga műnyomó papír, fóliával biztosíthatunk védelmet a nyomtatott felületnek és a strukturált felületű vagy puha tapintású fólia különleges látványt is ad a doboznak.

Cold foil vagy prég alkalmazásával fokozhatjuk a prémium megjelenést.

Kreatív bevonó papírok esetében prégelést esetleg forma lakkozást javasoljuk, mert ebben az esetben az alapanyag a színe vagy felülete miatt nem alkalmas az ofszet nyomtatásra.


Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek