Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Menü doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ételes doboz / Menü doboz

Menü doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Folyadék kivételével többféle frissen készített étel szállításához kialakított konstrukció, mely a záródásánál kialakított praktikus hord-fül segítségével egyszerűen, könnyen használható. A legkülönbözőbb méretekben, rövid határidővel gyártható, lapban szállítható doboz, felhasználáskor gyorsan összeállítható és viszonylag kicsi a helyigénye is.

Alapanyag

A doboz egy ponton ragasztott kivitel. A bele kerülő ételektől függően változtathatunk a méretein, hogy lehetőség szerint ne legyen kihasználatlan belső tér. Záródása átlapolt oldalakkal történik a doboz tetején, melyeken keresztül dugva a hord-füleket, szállításra kész csomagolást kapunk. Mivel a menü dobozba többnyire már valamilyen csomagolásban kerülnek az élelmiszerek, nincs szükség lakkozásra.

Forma

Olyan alapanyagot válasszunk, mely közvetlen érintkezhet élelmiszerrel, így a dobozban véletlenül kiboruló étel sem okoz gondot. A belső felületet ettől független fóliázhatjuk is, ha tudjuk, hogy erőteljesebben zsírosodó termékekkel fog találkozni.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
A menü doboz is az úgynevezett egyszer használatos termékek közé tartozik, ezért nem jellemző, hogy a grafikán kívül bármilyen különleges felületkezelést kapna. Egyedi esetekben, ha valamilyen akció keretében készülne, olyan felületnemesítést válasszunk, ami élelmiszerbarát alapanyagokkal megoldható.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek