Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Peremes alj-tető doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Peremes alj-tető doboz

Peremes alj-tető doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Nagyon kedvelt forma, elegáns mégis gyorsan, könnyen összeállítható és erős konstrukció. Jól variálható méretben, belső kialakításában és a zárást illetően egyaránt. Kisebb méretekben ragasztást sem igényel.

Forma

A doboz aljának minden oldala dupla anyagból készül a hajtogatás miatt, így elég erős, akár súlyosabb termék csomagolására is használható.

A peremet a doboz belsejében ferdén is kialakíthatjuk, így esetenként betétet sem kell alkalmazni a termék megtartásához.

A tető magassága különböző méretű lehet. Leérhet egészen a doboz aljáig, vagy az aljnak csupán a feléig, esetleg negyedéig.

A tetőt ablakozhatjuk és a tökéletes zárás érdekében a doboz két részét pánttal is összefoghatjuk.

A tető helyett választhatunk egy, a dobozt teljes felületét takaró pántot is. Ez amellett, hogy költséghatékony megoldás, többféle termék csomagolására is megoldást kínál, mert csak a pántot kell változtatni grafikailag, a doboz mindig ugyanaz marad.

Alapanyag

Nagyon vastag alapanyagot nem javaslunk ehhez a konstrukcióhoz, mivel oldalai dupla anyagból készülnek, ami erősebbé teszi a dobozt.

Az olcsóbb szürke hátú papírok ugyanúgy alkalmasak ehhez a formához, mint a prémium fehér kartonok.
Kreatív alapanyagból is elkészíthetők, amivel az egyszerű és természetes hatást fokozhatjuk.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
Bármilyen felületnemesítést választhatunk, csak a kiválasztott alapanyag paramétereit kell figyelembe vennünk. Puha tapintású „soft touch” fóliával nagyon elegáns csomagolást gyárthatunk, de használhatunk préget, UV hibrid lakkozásokat egyaránt.
Ünnepivé tehetjük ezüst fólia vagy cold foil segítségével, valamint kreatív alapanyagnál egy harmonikusan megtervezett vak domborítással.

Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Egyedi méretek (kötelező)

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság  Fontos tudnunk, hogy milyen terméknek szeretne csomagolást gyártani. Ennek tudatában tudunk megfelelő gyártási javaslatokat tenni. Pl.: élelmiszer csomagolás, kozmetikai csomagolás, nehéz termék.  Alapanyag és nyomás


  Extra felületkezelési igény

  Mekkora felületen szeretné a fémes hatást?

  Mekkora felületen szeretné a domborítást kérni?

  Ajánlatkérő adatai

  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel. Engedélyezett formátumok: jpeg, jpg, png, svg, bmp, pdf, tiff

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Azonnali árkalkuláció,
  online rendelés

  Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek