Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Piskótafüles doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Csokoládé doboz / Piskótafüles doboz

Piskótafüles doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Sokrétűen felhasználható konstrukció, sütemények, könnyebb ajándéktárgyak hordozására alkalmas doboz. Látványos formája miatt akár termékbemutatókon ajándék minták átadására, de akár kozmetikai termékek árusítására is alkalmas lehet.

Könnyen és gyorsan összeállítható, lapra szerelhető termék, ezért helytakarékos és egyszerűen tárolható.

Forma

Formáját a bele kerülő termék nagyban meghatározza, mert a mérettől függően van lehetőségünk a fülek méretét és alakját változtatni.

A bele kerülő terméksúlytól függően készíthetjük automata záródással, mely három ponton ragasztott kivitel vagy az aljától négy irányból fölhajtott oldalakkal, így az alj nagyobb súlyt is elbír, mivel nem ragasztott.

Alapanyag

A termék minőségétől függően válasszunk alapanyagot, de mindig tartsuk szem előtt a termék súlyát is. Hordozó dobozokhoz a legmegfelelőbb alapanyagok a kraft kartonok, melyek jól bírják a súly terhelést. Mázolt oldaluk tökéletesen alkalmas minőségi nyomtatásra.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
A csomagolóanyagokat a formájukon kívül a grafikai megoldások teszik egyedivé. Ezek kihangsúlyozására és kiegészítésére szolgálhatnak a felületnemesítési eljárások.

UV hibrid forma lakkozásokkal különleges mintázatokat, látványos kiemeléseket adhatunk a grafikai elemekhez, ezüst fólia vagy cold foil alkalmazásával pedig arany, ezüst és metalizált színekkel gazdagíthatjuk a design-t.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Azonnali árkalkuláció,
online rendelés

Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek