Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Pizza tálca Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Papírtálcák / Pizza tálca

Pizza tálca
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A legegyszerűbb karton tálca forma, ami sokféle utcai étel felszolgálására alkalmas, de ezek közül is a legelterjedtebb a pizza szelet. A tálca a pizza szelet formájához igazodik, többféle méretben készülhet a pizza átmérőjétől függően. Rövid határidővel gyártható. Lehet ragasztás nélküli és ragasztott. Lapban szállítható. Használata egyszerű és kicsi a helyigénye is.

Forma

Egy kör hatod vagy nyolcad része két szélén felhajtható peremmel, hogy a pizza szelet ne csúszhasson le róla.

Alapanyag

Célszerű olyan alapanyagot választani, ami élelmiszerrel közvetlenül is érintkezhet, mert a pizza szelet nem túlzottan zsíros vagy nedves, így nincs szükség a tálca belső felének fóliázására vagy élelmiszerbarát lakk használatára.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
A pizza tálca is az úgynevezett egyszer használatos termékek közé tartozik, ezért nem jellemző, hogy a grafikán kívül bármilyen különleges felületkezelést kapna. Egyedi esetekben, ha valamilyen akció keretében készülne, olyan felületnemesítést válasszunk, ami élelmiszerbarát alapanyagokkal megoldható.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Azonnali árkalkuláció,
online rendelés

Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek