Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Csomagolás termékek

Arrow

Tasak doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Ajándék doboz / Tasak doboz

Tasak doboz
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Kompakt és látványos forma, mely kitűnik a hagyományos téglalap vagy kocka dobozok közül. Méretben és záródásban is jól variálható konstrukció, mely a felfelé szűkülő alakja miatt alkalmas sok különböző méretű termék biztonságos elhelyezésére. Lapban szállítható, így kis helyigényű doboz.

Alapanyag

A doboz méretétől függően választhatunk különböző vastagságú alapanyagokat, de kreatív papírból is elkészíthetjük a tasakokat kisebb méret esetén. A natúr hatást kedvelők számára különböző típusú, barna felületű kraft kartonokat is kínálunk, melyek egyedi felületet és látványt adnak a csomagolóanyagnak.

Forma

Szélességben és magasságban is több méretben elkészíthető. Alját 3 ponton ragasztottra, vagy önzáróra is kialakíthatjuk.

Tetején zárásként alkalmazhatunk áthajló fület, ami bepattintható, de zárhatjuk feltépő csíkkal ellátott ragasztott visszahajló füllel is.

Tehetünk rá hordozófület saját anyagába bevágva, vagy fűzhetünk bele zsinórfület.

Ablakozhatjuk is, de ezt inkább csak akkor, ha egy, maximum két terméket teszünk a dobozba, mert ennél több termék rendezett elhelyezéséhez már betétre lesz szükség, hogy az ablakban ne mozduljanak el a helyükről.

Felületkezelés

 • Metalizált fólia
 • 3D UV lakk és fólia
 • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
 • Dombornyomás
 • Hibrid effekt lakk
A tasakok nyomtatása során szinte bármilyen felületnemesítést választhatunk a grafika kiemeléséhez. Fólia alkalmazásával erősíthetjük a formát, az ajándék jelleg kiemelésében pedig segíthet a Hibrid UV formalakkozás, domborozás, prégelés vagy a cold foil technológia alkalmazása.

Az ofszet nyomtatással egy menetben alkalmazható struktúra domborozással és egy ehhez illeszkedő grafikával, akár bőr táska felületet is imitálhatunk, ami a formához jól illeszkedik.

Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma

  A minimum rendelési érték 500db

  Egyedi méretek (kötelező)

  Jelmagyarázat

  • xSzélesség
  • yMélység
  • zMagasság  Fontos tudnunk, hogy milyen terméknek szeretne csomagolást gyártani. Ennek tudatában tudunk megfelelő gyártási javaslatokat tenni. Pl.: élelmiszer csomagolás, kozmetikai csomagolás, nehéz termék.  Alapanyag és nyomás


  Extra felületkezelési igény

  Mekkora felületen szeretné a fémes hatást?

  Mekkora felületen szeretné a domborítást kérni?

  Ajánlatkérő adatai

  Kérjük röviden írja le, milyen terméket szeretne becsomagolni? Kb. mi a termék mérete és súlya?

  Amennyiben van olyan állománya (kép a termékről, milyen típusú dobozt szeretne, stb.) mely segíti az ajánlatkérést, kérjük töltse fel. Engedélyezett formátumok: jpeg, jpg, png, svg, bmp, pdf, tiff

  Egyedi ajánlatot kérek

  Minimum rendelési mennyiség: 500 db

  Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

  Azonnali árkalkuláció,
  online rendelés

  Kevesebb darabszámra van szüksége? Gyorsan szeretne dobozt gyártatni? Azonnal szeretné látni az árakat? Nézze meg a terméket webshopunkban és intézze dobozrendelését egyszerűen online.

  Vissza a termékadatlapra

  Megrendelés

   Ajánlatot kérek