Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Csomagolás termékek

Arrow

Termékkínáló doboz Megrendelés

Főoldal / Csomagolás / Point of sale / Termékkínáló doboz

Termékkínáló doboz
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A termékkínáló nem igazán doboz, mert nem szállítás céljára készül. Nem zárt forma, hanem egy látványos bemutató felület, ahol a vásárlásra kínált termékek részletes leírását, marketingjét is láthatjuk. Különlegesebb alapanyagból akár elegánsabb kivitelben is elkészíthető, így márkásabb, minőségibb termékek reklámozására is alkalmas lehet.

Forma

Különböző kinézetekben készíthető doboz, mindig a bele kerülő árucikkek mennyisége határozza meg a méretét és a formát is, mivel a termék sorok és oszlopok száma adja meg a paramétereket.

A kínáló minden oldala „szabadon” felhasználható reklám felület, mivel ezek kialakítása is úgy történik, hogy termékekkel feltöltve is nagyrészt láthatóak maradjanak.

Alapanyag

Kis méretű asztalra helyezhető kínálók esetében választhatunk GC típusú kartonokat is, de általában mikrohullám lemezt javaslunk ezek gyártásához, mert a termékek súlya alatt egy idő után meghajolhatnak a vékonyabb alapanyagok.

Felületkezelés

  • Metalizált fólia
  • 3D UV lakk és fólia
  • Cold Foil (hideg ezüst fólia)
  • Dombornyomás
  • Hibrid effekt lakk
Szinte bármilyen felületnemesítési eljárástválaszthatunk a kínáló dobozokhoz, célszerű azonban figyelembe venni a bele kerülő termékek minőségi besorolását, amikor erről döntünk.

Különlegesebb árucikkek esetében használhatunk Hibrid effekt UV lakkozást, prégelést is.
Fóliázhatjuk a külsejét a jobb tartás és a látvány miatt.

Exkluzív hatást cold-foil, vagy ezüst fólia alkalmazásával érhetünk el a kínálón.
Kapcsolat

Minimum rendelési mennyiség: 500 db

Amennyiben egyedi méretű, alapanyagú vagy különleges felületkezelésű csomagolásra van szüksége, töltse ki az ajánlatkérő ürlapot és ez alapján elkészítjük önnek az egyedi ajánlatát. Az ajánlatot e-mailen keresztül küldjük.

Vissza a termékadatlapra

Megrendelés

    Ajánlatot kérek