Greetings from the Keskeny Print House

Introducing Hungary’s state-of-the art printing and packaging material manufacturing operation.

Learn more about us

Let’s pack together

Quality packaging manufacturing with a product range that satisfies all requirements, from design to implementation.

The process of box production

1
2
3
4
5

1

Kapcsolatfelvétel és ajánlatkérés

2

Tervezés és ajánlatkészítés

3

Megrendelés

4

Gyártás

5

Csomagolás és szállítás
Ha szükséges...
  • termékbetöltést is vállalunk
  • többszöri lehívással rendelt, legyártott termékét raktározzuk
  • megegyezés szerint szállítást is biztosítunk
Box

Advanced planning of packaging

Mitől lesz egyedi egy csomagolás?
Image

Egyediséget nem mindennapi formával és a nyomtatás során alkalmazott különleges felületnemesítési technológiákkal adhatunk a csomagolóanyagoknak. Egy jól megválasztott színárnyalat, az aktuális trendektől eltérő design is kiemelheti a terméket a kategória többi szereplője közül.

Tervezés során melyek a legfontosabb szempontok?

Ahhoz, hogy ár-érték arányban megfelelő alapanyagot és konstrukciót válasszunk egy csomagolóanyaghoz, meg kell határozni a termék forgalmazásának feltételeit: ki a célcsoport; milyen árkategóriában szerepel az adott árucikk; törékeny vagy a szállítást jól viselő termékről beszélünk; milyen koncepciót képvisel a gyártó cég. Egy jól megválasztott forma és design a későbbiekben akár a termék védjegye is lehet.

Hogyan teheti exklúzivvá dobozát?

Több tényező is befolyásolhatja egy termékcsomagolás minőségét. Fontos, hogy milyen alapanyagot választunk a gyártáshoz, mert a nyomtatás minősége nagyban hozzájárul a doboz látványához. A felületnemesítési eljárások szintén segítenek a csomagolóanyag különlegességének fokozásában. A bársonyos hatású „soft-touch” fólia bevonat tapintása fokozza a minőségi termék érzetet.

Miket érdemes átgondolni, a tervezés megkezdése előtt?

Mivel egy csomagolóanyag marketing eszköz is egyben, információt közvetít a gyártóról, folyamatosan reklámozza a terméket. Érdemes átgondolni, hogy állandó formával és kreatívval gyártjuk a dobozokat, vagy olyan konstrukciót választunk, ami bizonyos elemeiben folyamatosan megújulhat. Termék bevezetés esetén célszerű megtervezni, milyen példányszámmal induljunk, hogy a vevői visszajelzések alapján később módosítani tudjunk az eredeti csomagolóanyagon.

Cube Bottle Meds Oils Coffee Chocolate Milk

Our solutions

Ahány iparág, annyi igény, megoldás és piaci fejlesztés. Cégünk alkalmazkodik a gyors ütemű változásokhoz, és képes a legoptimálisabb funkcionális konstrukciót kialakítani.Browse the collection of our previous printing and packaging works

Our Partners

To whom we have already proved our services in recent years

Basf The Chemical Company Budapest Bank Beiersdorf Béres Gyógyszergyár Deichmann Dreher sörgyárak Cartographia Egis Chefparade Henkel Herlitz Katona József Színház Ludwig múzeum Manna natúr kozmetikum Mol Nanushka Opera Pfizer Rtl klub Siemens Szamos marcipán Szerencsi Szépművészeti Múzeum World Land Trust Zeneakadémia

Keskeny Nyomda, guarantee of quality

Csúcstechnológia

Az előkészítésben alkalmazott innovatív szoftvereinknek és a német csúcstechnológiát képviselő gépparkunknak köszönhetően garantálni tudjuk a legmagasabb minőséget a teljes gyártási folyamat alatt.

Többgenerációs tudás

A nyomda fejlődésének alapja az a szakember gárda, mely szakmai hozzáértésével már a kezdetektől segítette a minőségi és hatékony termelést. Tudásukat és tapasztalataikat folyamatosan megosztják fiatalabb kollégáikkal, ezzel segítve a nyomdán belüli képzés magas színvonalának fenntartását.

Alapos szakértelem

Alapvető elvárás a nyomda bármely területén dolgozó kollégáktól a maximális odafigyelés és a tökéletes minőségre való törekedés. Ennek feltétele az alapos szakmai ismeret, melyre nagy hangsúlyt fektetünk a nyomdában. Képzésekkel igyekszünk biztosítani a folyamatos fejlesztések által igényelt szakmai színvonalat.

Környezetvédelem

Fenntartható fejlődésünk és működésünk meghatározó feltétele környezetvédelmi tevékenységünk folyamatos fejlesztése. Vállalatunk tevékenységének minden folyamatát környezetvédelmi szempontok szerint racionalizáltuk az ISO 14001 környezetvédelmi előírásainak megfelelően. Meggyőződésünk, hogy a jelenben megvalósuló környezetvédelmi törekvések a jövő generáció életminőségének javítását szolgálják.

Elismerten magas minőség

Minden cégnek fontos a vevői és szakmai visszajelzés, mely a fejlődéshez elengedhetetlen, ezért folyamatosan több fórumon is megmérettetjük az általunk gyártott termékek minőségét. A rangos versenyeken elért kiváló eredményeink bizonyítják, hogy jó úton járunk, termékeink nemzetközi szinten is az élmezőnyben vannak.

Our awards

Cutting edge technologies
Embossing
Tactile three-dimensional effect on the print. Attractive surface, highlighting the most important graphic.
more
Hybrid UV Drip Off varnish
It is a spectacular combination of glossy and special textured matte surfaces inline with printing.
more
3D UV
Unique, silvery, embossed surfaces. Fascinating appearance and tactile details.
more
Scented varnish
Fascinating fragrance experience on the images. Long-lasting scented printing products.
more
Cold foil
Silvery surfaces, spectacular printings. Exclusive appearance, quality products.
more
Metalized foil
Glossy metallic colors, realistic gold and silver surfaces on printed publications. Unique packaging materials.
more

In numbers

Some interesting data

0offers per day
0orders per week
0tons of paper per month
0million printed arch per year

With questions related to printing, packaging, box preparation, please contact us

If you are interested in any of our products, you would like to use any of our services, or if you just have some questions, please write to us!
Complete and submit the following form and we will contact you soon to answer all your questions!

Go to contact page

    Request an offer