Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Előkészítés & CAD

Hibrid effekt UV lakkozások, Cold foil (hideg ezüstfólia)

Csomagolástervezés

A Keskeny Nyomdánál készülő csomagolásokat nem csupán formájuk, felületkezelésük és magas minőségük teszi kiemelkedővé. Annak érdekében, hogy a csomagolás maximálisan megfeleljen minden követelménynek, öt fős csomagolás- és formatervező csapatot foglalkoztatunk. Személyes konzultáció során olyan koncepciót alakítunk ki a gyártani kívánt csomagolásról, amely megfelel a termék jellemzőinek. Tehát figyelembe vesszük a termék jellegét (élelmiszer, ital, kozmetikum, gyógyszer, étrend kiegészítő stb.), piaci pozicióját (prémium vagy költséghatékony megoldás), a csomagolással szemben támasztott fizikai tényezőket (hőmérséklet, páratűrés), és a termék eladásának helyét, hogyan segítheti elő a vásárlói döntést a csomagolás (különleges formák, egyedi felületnemesítés alkalmazása). Az ügyféllel egyeztetett elképzelés alapján CAD alapú szoftver segítségével készítjük el a tervet és  a paramétereknek megfelelő alapanyagból, egy számítógép által vezérelt mintavágó segítségével makettet készítünk, ami támpontot ad a döntéshez és a grafikai tervezéshez.

Anyagleadás

FTP FELTÖLTÉSI ADATOK

A Keskeny Nyomda FTP oldalát illetve a feltöltési lehetőségeket a ctp.keskeny.hu oldalon érheti el. Amennyiben már rendelkezik állandó jelszóval, úgy állományait a megszokott FTP programokkal (Total Commander, Transmit) töltheti fel szerverünkre. Amennyiben nem rendelkezik állandó jogosultsággal, úgy a ctp.keskeny.hu oldalon igényelhet egyszeri feltöltési jogosultságot.

Segédletek

/letölthetők a segítség menüpontban/

COLDFOIL FORMA SEGÉDLET, EFFEKTLAKK FORMA SEGÉDLET, PDF LEADÁSI FELTÉTELEK, PITSTOP PREFLIGHT PC, PITSTOP PREFLIGHT MAC

CTP

Az óriási kapacitású nyomógépek előkészítési feladatait komplett Heidelberg bázisú előkészítési rendszer látja el 3 db Heidelberg Suprasetter SCR Computer to Plate (CTP) berendezés segítségével. Az előkészítési munkafolyamatok a modern technológia követelményeinek megfelelően teljes mértékben PDF alapon működnek. A nyomdába érkező PDF állományok  ellenőrzése és előkészítése után digitális ívkilövést végzünk a Heidelberg Prinect Signa Station szoftverben, majd digitális proof és lemez készül a Heidelberg Prinect Metadimension RIP segítségével.

PROOF

Nyomdánk már az előkészítés során is nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a kiváló színegyezőségre, ezért folyamatos ellenőrzés és karbantartás alatt tartjuk a proof berendezést, lemezlinearizációt és a process kalibrációt. A Heidelberg Prepress Interface CIP4 adataival küld információt a nyomógépeknek, és végzi el az előfestékezés beállítását.

Színmenedzsment

PROFESSZIONÁLIS NYOMTATÁS

Az ISO 12647-2 tanúsítvány használatával, amelyet elsőként vezettünk be Magyarországon, kontrollálni tudjuk, hogy a nyomatok színe ne csak vizuálisan, hanem konkrét mérésekkel igazoltan is mindig megfelelő legyen. A colour management system olyan komplex, a nyomdai munkafolyamatokat átfogó rendszer, amely alkalmas az előre és pontosan kiszámítható nyomtatási szín megvalósítására. Alkalmazásával a gyártott termék tökéletesen egyezni fog a színmintával, és bárhol a világon szinte teljes egyezéssel újragyártható lesz. Így a megrendelő biztonsággal adhatja le a rendelést, nem kell vesződni a proof-ok jóváhagyásával, a gépindulással, mert biztosan tudható, hogy kalibrált a monitoron látott grafika, az abból készült proof és a létrejött nyomat teljesen azonos lesz.

értéket nyomtatunk…

Ajánlatot kérek