Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Tovább feldolgozás, doboz gyártás

Gépesített tovább feldolgozás és kézi kötészeti megoldások

Gépesített tovább feldolgozás

A nyomdánkban készülő nyomdatermékek kötészeti tovább feldolgozását is szinte teljes egészében házon belül végezzük. Az utómunkálatokhoz gépparkunkat úgy fejlesztettük, hogy a  kézi kötészettel  kiegészítve minél szélesebb eszköztárat biztosítsanak az egyszerűbb és a  bonyolultabb nyomdai feladatok hatékony és  precíz megoldására is.

Elérhető technológiák:

Melegfóliázás
B1 méretig matt, fényes és speciális fóliák alkalmazásával.

Hajtogatás
7 db Heidelberg Stahlfolder táskás és kombinált  hajtogatógéppel, oltárhajtás és 6+6 hajtás lehetőségével.

Irkafűzés
2 db Heidelberg ST irkafűző géppel valamint  Duplo 4000 és 5000 ívhajtás nélküli irkázó géppel, akár több produkcióban is. Omega fűzés és nagyon kis méretű kiadványok kivitelezése.

Ragasztókötés
Eurobind 4000 16 állomásos PUR ragasztókötő géppel, min. 2 max. 60 mm gerincvastagságig. Legkisebb kiadvány mérete: 100×140 mm, legnagyobb méret: 320×450 mm. Online háromkéses vágó és kirakó rendszerrel felszerelt gép.

Dobozragasztás és tálcakészítés

Stancolás
Bobst Expertcut 106, Bobst VisionCut és három Heidelberg stancológépeken, automata kitörőegységgel és hulladékelvezetéssel, ívellenőrző rendszerrel, B1 méretig. Domborozás stancolással egy menetben a szerszámba épített klisé segítségével.

Doboz ablakozás
Magyarországon egyedülálló Heiber+Schröder ablakfólia ragasztó géppel, mely speciális „pick and place” (ablakpozicionáló) rendszerrel felszerelt. Méretre vágott vagy előre stancolt, több oldalra áthajló ablakfóliák beragasztása tökéletes pontossággal.

Doboz ragasztás
Bobst Expertfold és Heidelberg dobozragasztógépekkel egy-, három-, négy- és hatpontos ragasztások kivitelezése, négy soros Braille-írás domborítása legyártott dobozokra, csomagolásokra  170g/m2 papírvastagságig, a dobozragasztással egy munkafolyamatban. Ennél a gépnél szilikonos ragasztószalag és feltépőszalag automata elhelyezésére is lehetőség van.

Tálca készítés
Heiber+Schröder CE 1000 tálca formázó és ragasztó géppel, mely kettő-, négy-, hat- és nyolcpontos ragasztással készíti a különböző zöldséges-gyümölcsös tálcákat és gyors-ételes dobozokat.

Kézi kötészet, egyedi megoldások

Kézi kötészetünkben olyan munkafolyamatokat végzünk, amelyek nem gépesíthetők vagy speciális technikát kívánnak. A kézműves megoldások a gépi kötészeti folyamatokat egészíthetik ki vagy  különleges, egyedi termékek gyártását teszik lehetővé, melyeknél szükség van a termékek egyesével történő, odafigyelést és precizitást igénylő kezelésére.

Jellemző munkafolyamatok:

 • speciális, kézi hajtások
 • zsebes dossziék ragasztása-összeállítása, gumis mappák készítése
 • reklámoldalak behúzása kiadványokba
 • CD tüskék és egyéb betétek beragasztása
 • etikettezés
 • kézi irkafűzés
 • kiadványok spirálozása, tömbösítése
 • ritzelés, kézi perforálás
 • borítékolás
 • nyomtatott termékek sarok kerekítése
 • nyomtatott ívek fúrása 3-8 mm átmérő között
 • zsinór- vagy szalagfüles papírtáskák összeállítása
 • kasírozott díszdobozok készítése
 • egyedi formájú dobozok kézi összeállítása
 • kiadványokra, csomagolóanyagokra kiegészítők (strasszkő, masni) felragasztása, szalagfűzés

Rigid box készítés

Ívben történő kasírozás

Bobst Foliostar 165 MATIC

A Bobst Foliostar 165 MATIC kasírozógépünk segítségével változatos alapanyagokat tudunk összekasírozni: zárt vagy nyitott hullámíveket, kötészeti lemezt, de akár két kartont is.
A minimális kasírozható ívméret 500-500 mm, a maximális 750-1060 mm. Óránként akár 9000 ívet is le tudunk kasírozni.

A kasírozás tökéletes megoldás hullámkarton csomagolások esetében akkor, ha a minőségi és egyedi külső megjelenésen túl a termék védelme érdekében fontos az erősebb tartás. Hullámkarton dobozt használhatunk gyűjtődobozként, kínáló dobozként, élelmiszerek, iparcikkek, játékok, társasjátékok, cipők, műszaki áruk csomagolására, emellett bag in boxként, italos-, boros doboznak, asztali displaynek is tökéletes megoldás.

értéket nyomtatunk…

Ajánlatot kérek