Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Asztali háromszög

Főoldal / Nyomdai termékeink / Eladáshelyi reklámeszközök / Asztali háromszög

Asztali háromszög
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Egyszerű forma és könnyen összeállítható reklámtermék, melyet többnyire akciós ajánlatokhoz, valamint étel és itallapokhoz használnak. Ragasztott kivitelben is készülhet, de abban az esetben nem lehet lapban tárolni a kész terméket.

Fóliával tehetjük tartósabbá, ha étlapként szeretnénk használni, de készíthetjük műanyagból is, ami tovább növeli a tartósságát.

Forma

Jellemzően kb. A5-ös és LA/4-es méretekben készülnek, ragasztott vagy beakasztófüles kivitelben is. Számos meglévő stancszerszámunknak köszönhetően úgy tudunk széles választékot kínálni, hogy megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni. Amennyiben a formakínálatban nem találja meg a legmegfelelőbbet, formatervező részlegünk megtervezni az Ön számára ideális kivitelt. Forduljon hozzánk bizalommal!

Alapanyag

Jellemzően magasabb grammsúlyú műnyomó, ofszet vagy karton alapanyagból készülnek, de akár műanyagból - PVC vagy PP alapanyagból - is elkészítjük!

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A felületkezelés tekintetében különböző eljárásokat – cold-foil, ezüst fólia, matt, ill. fényes fólia, ofszet lakk, hibrid effekt lakk, stb. - ajánlunk.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek