Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Asztali könyöklő

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Asztali könyöklő

Asztali könyöklő
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Egy igényesen elkészített könyöklő, nem csak reklámajándéknak kiváló, hanem helyettesítheti a naptárt is. Szó szerint mindig kéznél van, és ha praktikusan tervezik meg a grafikát, nagyon megkönnyítheti az irodai munkát. Céges arculati elemekkel tehetjük egyedivé a könyöklőt.

A könyöklő, akár a jegyzettömb, több ofszet lapból áll össze egy kartonhátlappal tömbösítve, majd egy visszahajló klapni kerül rá ragasztással, ami megvédi a lapokat a felpöndörödéstől a könyöklés során.

Forma

Jellemzően A2 méretben készülnek, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség.

Alapanyag

A bellapok jellemzően 80-90-100gr-os ofszet papírból, 25-50 lapból és egy nyomatlan hátlap kartonból készül. A visszahajló klapni, lehet karton, műanyag vagy műnyomóval, műbőrrel kasírozott szürkelemez is, ami további reklámfelületként szolgál.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Alapvetően a bellapok felületkezelése nem szükséges, mivel a továbbiakban a felhasználás során írnak rá.

A védőlakkozást csak metál (pl. arany, ezüst) festék esetén javasoljuk. Kasírozott műnyomó esetében a visszahajló klapni felületkezeléseként a legkülönfélébb eljárásokat lehet alkalmazni, pl. különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), illetve UV formalakkot, hibrid effektlakkot, prégelést. Műbőr esetén a prégelést vagy a szitanyomtatást javasoljuk.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek