Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Asztali naptár

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Asztali naptár

Asztali naptár
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Az asztali naptárak, méretük miatt főleg irodai használatra készülnek. A legegyszerűbb megoldással készített naptárak már a kitámasztó karton részt is magukban foglalják, de lehetőség van komplexebb naptártartó résszel gyártani, amelyhez névjegytartó vagy tolltartó is tartozik.

Méretben is eltérhetünk a megszokottól és egyedivé tehetjük különleges felületkezelésekkel.

Forma

Standard és egyedi méretben is készülnek. Jellemzően heti naptár esetén 54 lappal számolunk, de egyedi igényeknek megfelelően is gyártunk.

Alapanyag

A naptárlapok jellemzően 80-200gr-os ofszet vagy műnyomó papírból készülnek. Az előlap és hátlap alapanyaga lehet ofszet papír, műnyomó, karton vagy akár műanyag is. Az előlap és a hátlap további reklámfelületként szolgál. A naptártartó alapanyag merev karton, kasírozott szürkelemez vagy mindkét oldalán fehér könyvkötő lemez is lehet. A spirál színe jellemzően fehér, de akár ezüst vagy fekete, illetve színes spirált is választhatnak.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Alapvetően a bellapok felületkezelése nem szükséges, mivel a továbbiakban a felhasználás során írnak rá. A védőlakkozást csak metál (pl. arany, ezüst) festék esetén javasoljuk. Az előlapra és hátlapra, illetve a kasírozott szürkelemezből készült borítólapok esetében a kasírívekre felületkezelésként a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk ajánlani, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst), hibrid effekt lakkozást, prégelést, dombornyomást stb.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek