Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Dísztávirat

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Dísztávirat

Dísztávirat
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Egy szép hagyomány felelevenítése a dísztávirat, mely már sokat fejlődött az elődjéhez képest. A dísztáviratokat postai úton kézbesítik. A mai dísztávirat egy nagyon elegáns, jellemzően kreatív papírból készített keretbe foglalt képeslap, mely prégeléssel, vagy vak dombor alkalmazásával tehető elegánsabbá.

A Keskeny Nyomda speciális „pick and place” technológiával felszerelt ablakozó gépének segítségével a képeslapot gyorsan és hatékonyan, nagy példányszámban tudja az előre stancolt keretbe beragasztani.

Forma

Standard A5 méretben készülnek. Szerszámköltséggel ez esetben nem kell számolni. Egyedi méretekben is gyártunk, amennyiben a standard mérettől eltérőt kérnek.

Alapanyag

Az alapanyag lehet ofszet papír, műnyomó, kreatív vagy kartonpapír is. Nyomdánkban több százféle különleges alapanyag közül választhat, a megfelelő kiválasztásában kalkulátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Felületkezelésként a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk ajánlani, ofszet lakkokat (matt, fényes, gyöngyház, illatos lakk stb.), különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, soft-touch), hibrid effekt lakk eljárást, cold-foil technológiát, prégfóliázást, dombornyomást, glitter lakkozást stb.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek