Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Dosszié / mappa

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Dosszié / mappa

Dosszié / mappa
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 3]

A legkönnyebben kezelhető irattároló az egyszerű hajtott mappa. Nélkülözhetetlen termék, ugyanakkor kiváló reklám felület is. Dossziét szinte minden cég használ, a névjegy után az első termék, mely bemutatja és képviseli az adott céget. Nem csak archiválásra jó, hanem iratok átadására például szerződéskötéskor, vagy termék bemutatók alkalmával.

Komoly marketing értéket képvisel, hiszen a legtöbb ember otthonában is ebben tárolja az adott dokumentumot vagy esetleg más iratok archiválására használja, így többször szembesül a dossziét átadó cég adataival.

A méret és forma tekintetében szinte bármit választhatunk és ragasztott zsebekkel vagy tároló részekkel is készíthetjük, hogy megfeleljen egyedi méretű nyomtatványok tárolására is.

Forma

A5, A4 méretű lapokhoz különböző gerincvastagsággal és egyedi méretűeket is gyártunk. Széles dosszié kínálatunkból minden kedves Ügyfelünk megtalálja a számára legideálisabbat.

Több száz meglévő stancszerszámunknak köszönhetően úgy tudunk széles választékot kínálni, hogy megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni. Kivitelezése lehetőségek: gerinces, gerinc nélküli, tépőzáras, füles, beakasztós, ragasztott dossziék.

Amennyiben a széles formakínálatban nem találja meg a legmegfelelőbbet, formatervező részlegünk megtervezni az Ön számára ideális kivitelt. Forduljon hozzánk bizalommal!

Alapanyag

Jellemzően magasabb grammsúlyú műnyomó, ofszet vagy karton alapanyagból készülnek, de akár műanyagból - PVC vagy PP alapanyagból - is elkészítjük!

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A felületkezelés tekintetében különböző eljárásokat – cold-foil, ezüst fólia, matt, ill. fényes fólia, ofszet lakk, hibrid effekt lakk, stb. - ajánlunk.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek