Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Hűtőmágnes

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Hűtőmágnes

Hűtőmágnes
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Rendezvényekre, reklámajándékként javasolt az egyedi, akár saját logóval ellátott hűtőmágnes.

A legkülönbözőbb formában elkészíthető termék, mivel stancolható és grafikai szempontból is rengeteg a variációs lehetőség a legegyszerűbb négy színes nyomattól a különleges effekt lakkozásokig.

Forma

Egyedi méretekben és formákban készíthető. Körforma esetén számos stancszerszám áll rendelkezésünkre, amelyek közül választhatnak Ügyfeleink.

Alapanyag

A kivitelét tekintve készülhet vékony mágneslap felülnyomásával vagy kasírozott mágneslapból, illetve kasírozott szürkelemezből. A kasírozott szürkelemezes megoldás esetén a mágneslap utólag kerül felragasztásra. A kasírívek jellemzően műnyomó alapanyagból készülnek, de akár műanyag (PVC, PP) kasírív is lehet, amelyet még vákumformázással is egyedivé lehet varázsolni.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A kasíríveket felületkezelések széles választékával tehetjük még különlegesebbé, pl. különböző fóliákkal (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), illetve UV formalakkal, hibrid effektlakkal, prégeléssel. A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kalkulátor kollégáinknál, akik készségesen segítenek az igényeknek legmegfelelőbb alapanyag és technológiai eljárás kiválasztásában.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek