Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow
Étlap
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Étlapot szinte minden étterem vagy büfé használ, de különböző étel és ital kínálatuk, valamint a helyszínek stílusa más-más kivitelűt kíván. Az egyszerű hajtott szórólap jellegű étlaptól, az irkázott füzeten át, a kemény tábla borítós verzióig nálunk mindent megtalál.

A belső lapok igény szerint lehetnek hagyományos műnyomó papírból, de különleges strukturált felületű kreatív alapanyagból is.

A borítót prégelhetjük, fém sarokkal díszíthetjük. A lapokat különböző színes vagy arany zsinórral is rögzíthetjük a táblaborítóba.

Az étlapokat nyomtatás során felületnemesítésekkel is egyedivé tehetjük, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Forma

Egyedi méretekben készítjük. Két oldalas, méretre vágott és több oldalas hajtott vagy akár tűzött, fúrt és szalaggal átkötött stb. étlapokat is készítünk. Különböző formák kivágására (stancolásra) is van lehetőség.

Alapanyag

Az alapanyag lehet ofszet papír, műnyomó, kreatív vagy kartonpapír is. Nyomdánkban több százféle különleges alapanyag közül választhat, a megfelelő kiválasztásában kalkulátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Felületkezelésként a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk ajánlani, ofszet lakkokat (matt, fényes, gyöngyház, illatos lakk stb.), különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, soft-touch), hibrid effekt lakk eljárást, cold-foil technológiát, prégfóliázást, dombornyomást, glitter lakkozást stb.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek