Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Falinaptár

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Falinaptár

Falinaptár
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A falinaptárak nem csak irodai használatra készülnek, a háztartások túlnyomó többségében dekorációs funkciót is betöltenek. Marketing értékük is jelentős, céges ajándéknak is alkalmasak. Nem csak témájukban lehetnek változatosak, hanem a felületnemesítéseknek köszönhetően exkluzív látványt is nyújthatnak. A falinaptárakba jellemzően nem jegyzetelnek, így alapanyagban is eltérhetünk a megszokott papíroktól.

Forma

Standard, A4, A3, A2, vagy egyedi méretben is - akár B1-es méretig (1000 x700 mm) – vállaljuk falinaptárok készítését. Spirálozott is irkatűzött kivitelben is készülhet. A spirál színe jellemzően fehér, de akár ezüst vagy fekete, illetve színes spirált is választhatnak. A spirálozott naptárak esetében a lapokra egy ujjbevágás kerül és egy akasztót is rögzítünk. Irkatűzés esetén a tűzéssel ellentétes oldalon fúrjuk a lapokat, így nyitott állapotban felakaszthatjuk a falra.

Alapanyag

A naptárlapok jellemzően 80-200gr-os ofszet vagy műnyomó papírból készülnek. Az előlap és hátlap alapanyaga lehet magasabb grammsúlyú ofszet papír, műnyomó, karton vagy akár műanyag is. Az előlap és a hátlap további reklámfelületként és a bellapok védelmét szolgálja.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Alapvetően a bellapok felületkezelése nem szükséges, de extra festékterhelés esetén javasolt az ofszet lakkozás. Igényesebb kivitel esetében UV formalakkozással, matt-fény effekt lakkozással vagy akár cold-foil technológiával is kiemelhetünk néhány grafikai elemet. Az előlap és hátlap esetében felületkezeléseként a legkülönfélébb eljárásokat lehet alkalmazni, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), UV formalakkot, cold-foilt, hibrid effekt lakkot, prégfóliázást vagy dombornyomás is. Egyedileg strukturált minta is készíthető, pl. faerezet.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek