Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Fejben ragasztott jegyzettömb

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Fejben ragasztott jegyzettömb

Fejben ragasztott jegyzettömb
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Irodai felhasználásra, konferenciákra ajánljuk a saját logóval ellátott vagy nyomatlan, esetleg vonalas, négyzethálós jegyzettömböket. Hátlappal és hátlap nélkül vagy kihajtható/lengőfüles borítóval is gyártható. 25-50-100 lapos kivitel, illetve egyedi igényeknek megfelelő lapszámmal is gyártjuk. A ragasztott oldal kivételével a tömböket különböző formákra is stancolhatjuk így egyedi céges ajándék válhat belőle.

Forma

Jellemzően A3, A4, A5 méretekben készülnek, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség.

Alapanyag

A bellapok jellemzően 80-90-100gr-os ofszet papírból készülnek. Amennyiben nyomatlan hátlappal ellátott jegyzettömböt szeretnének, a hátlapnak 300-350gr-os kartont javaslunk. A borítóval ellátott, lengőfüles jegyzettömböknél a borító további reklámfelülettel szolgál, így 250-350gr-os műnyomó, illetve 250-350gr-os karton is használható, amit szintén felülnyomhatunk.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Alapvetően a bellapok felületkezelése nem szükséges, mivel a továbbiakban a felhasználás során írnak rá. A védőlakkozást csak metál (pl. arany, ezüst) festék esetén javasoljuk. A lengőfüles borítókra felületkezelésként a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk ajánlani, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst), hibrid effekt lakkozást, prégelést, dombornyomást stb.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek