Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Gumis dosszié / mappa

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Gumis dosszié / mappa

Gumis dosszié / mappa
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A gumis dossziékat, mappákat könnyű kezelhetőségük miatt főleg olyan prospektusok, ajánlatok, katalógusok stb. tárolására, szállítására ajánljuk, melyeknél fontos a nyomtatványok látványa. A gumis dossziék minden oldalról zártak így nincs szükség a termékek rögzítésére. A mappa lezárása vékony gumiszalaggal történik, amely a mappa hátoldalába van rögzítve és ráhúzható a borítóra.

Konferenciákon, rendezvényeken egyszerűen és gyorsan kivehetjük vagy cserélhetjük a szükséges dokumentumokat a dossziéból.

Attól függően, hogy milyen mennyiségű iratot szeretnénk magunkkal vinni, választhatunk gerinc nélküli, vagy különböző méretű gerinces mappát.

Forma

A5, A4 méretű lapokhoz különböző gerincvastagsággal és egyedi méretűeket is gyártunk.

Széles dosszié kínálatunkból minden kedves Ügyfelünk megtalálja a számára legideálisabbat. Több száz meglévő stanc szerszámunknak köszönhetően úgy tudunk széles választékot kínálni, hogy megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni. Amennyiben a széles formakínálatban nem találja meg a legmegfelelőbbet, formatervező részlegünk megtervezni az Ön számára ideális kivitelt.

Alapkivitel esetében a dosszié standard színű kalapgumival, őznivel (a lyukon lévő fémkarika) és végelzáróval (a gumi kihúzását akadályozza meg) van felszerelve.

Alapanyag

Jellemzően magasabb grammsúlyú műnyomó, ofszet vagy karton alapanyagból készülnek.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A felületkezelés tekintetében különböző eljárásokat – cold-foil, ezüst fólia, matt, ill. fényes fólia, ofszet lakk, hibrid effekt lakk, stb. - ajánlunk.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek