Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Gyűrűs dosszié / mappa

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Gyűrűs dosszié / mappa

Gyűrűs dosszié / mappa
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A gyűrűs dossziékat, mappákat jellemzően irodai felhasználáshoz ajánljuk iratrendezéshez, archiváláshoz, különböző iratok, dokumentumok lefűzésére, de akár céges bemutatkozó anyagok, terméklapok lefűzésére is alkalmas.

A gyűrűtől függően kettő, vagy négy ponton is rögzíthetjük a dokumentumokat a mappában és gyűrű méretet is választhatunk attól függően, hogy mennyire szeretnénk bővíthetőre a mappát.

A gyűrűs mappákhoz igény szerint tokot is készíthetünk hasonlóan merev alapanyagból a biztonságos tárolás céljából.

Forma

A5, A4 méretű lapokhoz különböző gerincvastagsággal és egyedi méretűeket is gyártunk. A gyűrűk lehetnek D vagy O formájúak, illetve a gyűrűszámokat tekintve 2 vagy 4 db gyűrűvel, vagy akár egyedi számú gyűrűkkel ellátva.

Alapanyag

Két oldalon kasírozott szürkelemez, amelyen a külső kasírív jellemzően fóliázott műnyomó, ezen felül esetleg más, egyedi felületkezeléssel is kérhető. A belső kasírív (tükör) akár nyomatlan ofszet alapanyag is lehet a megrendelő igényeinek megfelelően.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A dosszié külső és belső kasíríveit is nyomtathatjuk. A felületkezelés tekintetében különböző eljárásokat – cold-foil, ezüst fólia, matt, ill. fényes fólia, ofszet lakk, hibrid effekt lakk, stb. - ajánlunk.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek