Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Nyomdai termékek

Arrow

Hajtott térképek

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Hajtott térképek

Hajtott térképek
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A legkisebb méretektől B1-es méretig (700x1000mm) gyártunk térképeket. Több hajtógatógépünk segítségével a legbonyolultabb és legkülönlegesebb hajtások elkészítésére is lehetőségünk van. Különféle alapanyagból készülhetnek: normál ofszet vagy műnyomó papír, illetve rendelkezésünkre áll kevésbé téphető műanyagos alapanyag is.

Lehetnek hagyományos, csak hajtott formák, valamint fedéllel ellátott kivitelek is. A megfelelő alapanyag kiválasztásához feltétlen kérje kalkulátor kollégáink segítségét, mivel a hajtásszámok figyelembevételével határozzuk meg az alapanyagok maximum grammsúlyát (minél több hajtás van egy térképen, annál vékonyabb alapanyagra van szükség, hogy a hajtásokban ne gyűrődjön, sérüljön).

Forma

A legkisebb méretektől B1-es méretig (700x1000mm) gyártunk térképeket. Több hajtogató gépünk segítségével a legbonyolultabb és legkülönlegesebb hajtások elkészítésére is lehetőségünk van. Borítóba ragasztott kivitelben is gyártjuk.

Alapanyag

Különféle alapanyagból készülhetnek: normál ofszet vagy műnyomó papír, illetve rendelkezésünkre áll kevésbé téphető műanyagos alapanyag, valamint vízálló alapanyag (kőpapír) is. A megfelelő alapanyag kiválasztásához feltétlen kérje kollégáink segítségét, mivel a hajtásszámok figyelembevételével határozzuk meg az alapanyagok maximum grammsúlyát (minél több hajtás van egy térképen, annál vékonyabb alapanyagra van szükség, hogy a hajtásokban ne gyűrődjön, sérüljön). A borítóhoz magas grammsúlyú, 200-350gr-os alapanyag javasolt, ami lehet műnyomó, ofszet, kreatív vagy kartonpapír.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A hajtott térképek esetében javasolt az ofszet lakkozás. A borító esetében felületkezeléseként a legkülönfélébb eljárásokat lehet alkalmazni, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), UV formalakkot, cold-foilt, hibrid effekt lakkot, prégfóliázást vagy dombornyomás is.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatkérés egyszerűen

  A minimum rendelési érték 500db

  Kérjük adja meg a termék kiterített méretét miliméterben.

  Kérjük adja meg a termék kész méretét miliméterben.

  Kérjük adja meg a termék oldalszámát. Ez névjegykártyák esetében 2 oldal.

  Amennyiben ismeri a kívánt alapanyagot, töltse ki. Ha nem ismeri, hagyja a mezőt üresen.

  Amennyiben tudja a színek számát, kérjük adja meg. Ha nem, hagyja a mezőt üresen.

  Amennyiben tudja a felületkezelési eljárást, kérjük adja meg. ha nem, hagyja a mezőt üresen.

  Amennyiben van egyéb információja a termékkel kapcsolatban, kérjük írja meg nekünk

  Amennyiben van kép, fotója a termékről, kérjük töltse fel

  Ajánlatkérésnél mi a legfontosabb szempont az Ön számára?


  Ajánlatot kérek