Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Jegytartó tok

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Jegytartó tok

Jegytartó tok
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Utazási irodák, rendezvényszervező cégek nélkülözhetetlen eszköze a jegytartó tok, mely amellett hogy a megvásárolt jegyek tárolására, átadására szolgál, reklámértékkel is bír, hiszen a jegyet közvetítő céget mutatja be és minden fontos információval elláthatja a vásárlót.

A tok lehet gerinces is, ha nagy mennyiségű dokumentumot szeretnénk átadni benne, de a gerinc nélküli is többet be tud fogadni, ha jóval nagyobb méretű, mint a jegyek.

Forma

Jellemzően LA4-es méretekben készülnek. Kivitelezése lehetőségek: gerinces, gerinc nélküli, beakasztó fülekkel ellátott vagy ragasztott tok. Számos meglévő stancszerszámunknak köszönhetően úgy tudunk széles választékot kínálni, hogy megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni. Amennyiben a formakínálatban nem találja meg a legmegfelelőbbet, formatervező részlegünk megtervezni az Ön számára ideális kivitelt. Forduljon hozzánk bizalommal!

Alapanyag

Jellemzően magasabb grammsúlyú műnyomó, ofszet vagy karton alapanyagból készülnek, de akár műanyagból - PVC vagy PP alapanyagból - is elkészítjük!

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A felületkezelés tekintetében különböző eljárásokat – cold-foil, ezüst fólia, matt, ill. fényes fólia, ofszet lakk, hibrid effekt lakk, stb. - ajánlunk.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek