Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Kaparós sorsjegyek

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Kaparós sorsjegyek

Kaparós sorsjegyek
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A szerencsejátékok mellett egyre több cég alkalmazza ezt a típusú, vásárláshoz kötött meglepetés ajándékot. A felületen elrejtett üzenet, kuponkód vagy tárgynyeremény akkor válik láthatóvá, ha az ezt eltakaró speciális ezüst festék réteget lekaparjuk róla.

A sorsjegyek mérete változtatható, egy szórólap vagy leaflet részei is lehetnek.

Forma

Jellemzően kisebb, kb. névjegykártya méretűek, de egyedi igényeknek megfelelő méreteket is gyártunk. Két oldalas kivitelt, de akár hajtott sorsjegyeket is készítünk.

Alapanyag

Az alapanyag jellemzően 200-250gr-os műnyomó papír.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Minden esetben egy lakkvédelmet kap a nyomat, majd perszonalizáljuk, illetve sorszámozzuk az ügyfél igényeinek megfelelően. Olyan sorsjegyek is készíthetőek, ahol már az ofszet nyomás során felkerül bizonyos arányban, a „nyert” vagy „nem nyert” felirat. A kód elrejtéséhez szitázással kerül fel az ezüst homogén kaparós réteg.

Alapvetően nem szigorú sorrendtartásos kivitelre számolunk árajánlatokat, azaz a rontott kódokat felírjuk és pótoljuk más kóddal. Amennyiben ez nem felel meg, kérjük jelezze és kollégáink már aszerint számolják az árajánlatot. A sorsjegyek csomagolását két módon végezhetjük, nyerőosztályonként vagy akár összekeverve is.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek