Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Keménytáblás könyv

Főoldal / Nyomdai termékeink / Könyv / Keménytáblás könyv

Keménytáblás könyv
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A keménytáblás könyvek minőségi és tartós kivitelű kiadványok. A táblaborító számtalan egyedi megoldásra nyújt lehetőséget, amely növeli a könyv értékét és esztétikai élményt nyújt. Nem csak hagyományos papír alapú kasír bevonatot használhatunk a keménytáblás könyveknél, hanem vászon vagy bőr hatású alapanyagokat, esetleg valódi bőrt is. A legtöbb kasír alapanyag nyomtatható, de prégeléssel és gravírozással is feliratozhatók.

Forma

Jellemzően A4, A5, B5 méretekben készülnek, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség.

Alapanyag

A bellapok jellemzően 70-170gr közötti ofszet, műnyomó, volumenizált vagy kreatív alapanyagokból készülnek. Előzéknek ofszet alapanyag javasolt. A borító kasírozott szürkelemezből készül, amihez kasírívnek használhatunk fóliázott műnyomót, vászon vagy műbőr alapanyagot. 8mm-es gerincvastagságtól oromszegőt és jelzőszalagot is rögzíthetünk a könyvbe.

Standard színek közül választhatnak ügyfeleink, de egyedi igények esetén is segítünk a megfelelő oromszegő, könyvjelzőszalag, vászon vagy műbőr megtalálásában. Védőborításhoz jellemzően fóliázott műnyomó alapanyagot vagy műanyag alapanyagot használunk.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Alapvetően a bellapok felületkezelése nem szükséges, de extra festékterhelés esetén javasolt az ofszet lakkozás. Igényesebb kiadványoknál UV formalakkozással, matt-fény effekt lakkozással vagy akár cold-foil technológiával is kiemelhetünk néhány grafikai elemet.

A borító kasírív és védőborító műnyomó esetében felületkezeléseként a legkülönfélébb eljárásokat lehet alkalmazni, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), UV formalakkot, cold-foilt, hibrid effekt lakkot, prégfóliázást vagy dombornyomás is. A vászon és műbőr kötések esetén a prégfóliázását és a dombornyomást javasoljuk. Műanyag védőborító esetén UV lakkozást használunk felületkezelésként.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek