Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Kuponívek

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Kuponívek

Kuponívek
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Nyomdánkban lehetőség van különböző formájú és típusú kuponok gyártására. A kuponok perforálhatók, és perszonalizálhatók, a termékeket sorszámmal, biztonsági jelzéssel is meg tudjuk jelölni, valamint lehetnek rajtuk melegre elszíneződő, vagy eltűnő, illetve akár UV-festékkel, UV-fénynél látható jelzések is. A kuponok lehetnek hajtottak, perforáltak, tasak-szerű letéphető ragasztófüllel ellátva vagy irkatűzött kupon füzetet is készíthetünk belőlük.

Forma

Jellemzően A4-es méretben gyártjuk, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség. Különböző beosztású perforálásokkal a kész méreten belül sok, kisebb kupon készülhet. A kuponlapokat hajtott kivitelben is elkészíthetjük.

Alapanyag

Az alapanyag általában 90-170gr-os ofszet, vagy műnyomópapír.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Jellemzően a kuponok rövid élettartamra készülnek, így általában felületkezelésként az ofszet lakkozást javasoljuk. A kuponokat sorszámmal vagy biztonsági jelzéssel is elláthatjuk, pl. melegre elszíneződő, vagy eltűnő festékkel, illetve akár UV-festékkel UV-fénynél látható jelzésekkel is.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek