Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Leporelló

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Leporelló

Leporelló
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A több oldalas reklámanyagokat, melyek még nem tesznek ki egy füzetet, hajtogatott leporelló formában készíthetjük el. Különböző méretekben és hajtással készülhet. A göngyölt hajtásnál az oldalak mérete különböző lesz, befelé haladva csökken a méretük. A Z vagy harmonika hajtásnál minden oldal mérete egyforma. A hajtások számát figyelembe kell venni az alapanyag vastagság kiválasztásánál.

Forma

Jellemzően A6, A5, A4, B5, LA4 méretekben gyártjuk, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség. A hajtásszámok figyelembevételével különböző grammsúlyok kiválasztása lehetséges. Készülhet göngyölt vagy Z hajtással (harmonika hajtás) is.

Alapanyag

Az alapanyag lehet ofszet papír, műnyomó, kreatív vagy kartonpapír is. Nyomdánkban több százféle különleges alapanyag közül választhat, a megfelelő kiválasztásában kalkulátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Felületkezelésnél minőségi kiadványok esetén ofszet teli lakkot javaslunk, de akár egyedi igényeknek megfelelően extra felületkezelést is használhatunk, pl. különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), illetve UV formalakkot, hibrid effektlakkot, préget, dombortechnológiát.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek