Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Megállítótábla /attrap

Főoldal / Nyomdai termékeink / Eladáshelyi reklámeszközök / Megállítótábla /attrap

Megállítótábla /attrap
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Akciók, események, rendezvények hirdetésére és figyelemfelkeltésre szolgáló, főleg nagyméretű táblák, melyeket az adott helyszínen feltűnő és forgalmas részen helyeznek el a hátoldalára ragasztott kitámasztó láb segítségével. A kisebb méretűek akár a pultra vagy asztalra is tehetők.

Nagyobb táblákra szórólaptartó zsebet is ragaszthatunk, esetleg a reklámozott termék kartonból készített 3 dimenziós változatát is felragaszthatjuk a felületre. A cél itt is a figyelemfelkeltés.

Forma

Egyedi méretekben készülnek, egyenes vágott vagy formakivágással. A kitámasztólábakhoz meglévő stancszerszámok állnak rendelkezésre, így megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni.

Alapanyag

Kasírozott mikrohullámból, vagy kötészeti lemezből is készülhet. Mindkét esetben kitámasztótalppal látjuk el a táblákat. A kasírív jellemzően fóliázott műnyomó papírból készül.

Nyomtatás és felületkezelés

A kasírívek nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A felületkezelés tekintetében különböző eljárásokat – cold-foil, ezüst fólia, matt, ill. fényes fólia, ofszet lakk, hibrid effekt lakk, stb. - ajánlunk.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek