Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Névjegykártya

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Névjegykártya

Névjegykártya
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Egy jó névjegykártya többet mond ezer szónál - az üzleti élet egyik fontos kommunikációs eleme még a mai modern világban is.

Fontos, hogy emlékezetes és felismerhető legyen, kiváló kommunikációs eszköz, ezért érdemes körültekintően elkészíteni. Sok múlhat az alapanyag kiválasztásán, mivel kézből kézbe kerül és egy kellemesebb tapintású papír már az elején jó benyomást kelt az Ügyfélben.

Készíttessen egyedi névjegykártyát a Keskeny Nyomdában rövid határidővel, egyszerűen.

Forma

Jellemzően két standard méretet használnak ügyfeleink: 90x50 és 85x55 mm. Két oldalas kivitelt, de akár több oldalas hajtott névjegykártyákat is készítünk. Egyedi méretekben is gyártunk!

Alapanyag

Az alapanyag lehet ofszet papír, műnyomó, kreatívpapír vagy akár műanyag is. Nyomdánkban több százféle különleges alapanyag közül választhat, a megfelelő kiválasztásában kalkulátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Mivel a névjegynek minimum két oldala van, érdemes és hasznos megnyomni mindkét oldalát. A hátoldal kiváló reklámfelületként szolgál, még ha csak pár sor is fér el rajta.

Felületkezelésként a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk ajánlani, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst), hibrid effekt lakk eljárást, prégelést, vagy domborozási eljárásokat - attól függően, hogy egy harsány figyelemfelhívó, vagy szolidabb, harmonikusabb névjegyet szeretnénk. Minimális felületkezelési eljárás gyanánt az ofszet lakkot szoktuk ajánlani, amely megvédi a névjegyet a karcosodástól és a festékkopástól.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek