Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Sodrott füles papírtáska

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Sodrott füles papírtáska

Sodrott füles papírtáska
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Egy elegáns papírtáska kiváló reklámhordozó, valamint figyelemfelhívó tulajdonságokkal bír. Jól mutat, jól tudja közvetíteni a vállalkozás üzenetét, mivel kialakításánál a különböző alapanyagok és felületkezelési eljárásoknak köszönhetően közvetítheti a luxus érzését ugyanúgy, mint a harmóniát, a természetes hatást.

Forma

Széles papírtáska kínálatunkból minden kedves Ügyfelünk megtalálja a számára legideálisabbat. Kisebb, nagyobb, fekvő vagy álló papírtáskákat is gyártunk. Több száz meglévő stancszerszámunknak köszönhetően úgy tudunk széles választékot kínálni, hogy megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni. Amennyiben a széles formakínálatban nem találja meg a legmegfelelőbbet, formatervező részlegünk megtervezni az Ön számára ideális kivitelt, a betöltendő termékek, illetve a teherbírás figyelembevételével. Forduljon hozzánk bizalommal!

Alapanyag

Jellemzően barna vagy fehér, bordázott vagy simított nátron alapanyagból készülnek. Nyak és talperősítésnek kartonpapírt használunk. Előre gyártott sodrott-füleket rögzítünk a táskákon.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A nátron alapanyagra csak az ofszet védőlakkot ajánljuk, igényesebb papírtáska esetén alkalmazhatunk prégfóliázást.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek