Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Söralátét, poháralátét

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Söralátét, poháralátét

Söralátét, poháralátét
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Az italgyártók által kedvelt termék, mely nem csak gyakorlati funkcióval bír. Megvédi az asztalt vagy a terítőt, de egyben reklám is, és folyamatosan a vásárló látóterében van. Alapanyaga speciális 1 mm vastag karton, mely kissé nedvszívó hatású, de készíthetjük kasírozott táblalemezből is. Rendezvényekre vagy reklámajándékként is használható az egyedi, akár saját logóval ellátott söralátét, poháralátét.

Forma

Egyedi méretekben és formákban készíthető. Számos stancszerszámmal rendelkezünk, melyek kör-, illetve sarkosított formájúak, és különböző méretekben érhetőek el, így Ügyfeleink igény szerint válogathatnak a széles kínálatból. Kalkulátor kollégáink örömmel segítenek megtalálni az Ön számára legideálisabb formát.

Alapanyag

A kivitelét tekintve készülhet 1mm-es puha söralátétkarton felülnyomással vagy kasírozott szürkelemezből. A kasírívek jellemzően műnyomó alapanyagból készülnek.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A söralátétkarton felülnyomása esetében nincs szükség felületkezelésre, extra festékterhelés esetén esetleg ofszet védőlakkozást ajánlunk. A kasíríveket jellemzően matt vagy fényes fóliával látjuk el. A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kalkulátor kollégáinknál, akik készségesen segítenek az igényeknek legmegfelelőbb alapanyag és technológiai eljárás kiválasztásában.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek