Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Speditőr naptár

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Speditőr naptár

Speditőr naptár
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Tipikus irodai termék, nagyon népszerű a kis-, közép- és nagyvállalatok körében egyaránt, egyszerűsége és áttekinthetősége fontos szempont a napi munkamenet során. Nem dekorációs célra készül, de az egyedileg logózott naptárak üzleti reklámnak is használhatóak.

Nyomdánkban lehetőség van a naptárakat egyesével, a formatervezőink által tervezett egyedi dobozba csomagolni.

Forma

Jellemzően 1, 2, 3, vagy 4 részes naptárakat készítünk. A naptárlapokat összetűzzük, sapkázzuk és a hátlaphoz rögzítjük. Műanyag „csúszkával”, azaz napjelzővel is ellátjuk. Összeállítás után tasakoljuk vagy egyedileg gyártott dobozba csomagoljuk.

Alapanyag

A naptárlapok jellemzően 80-200gr-os ofszet alapanyagból készülnek. A naptárlapokhoz egy fejlapot és egy hátlapot tűzünk. A fejlap és hátlap alapanyaga lehet magasabb grammsúlyú ofszet, műnyomó, vagy kartonpapír is.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Alapvetően a bellapok felületkezelése nem szükséges. A védőlakkozást csak metál (pl. arany, ezüst) festék esetén javasoljuk. A fejlapra és akár a hátlapra felületkezeléseként a legkülönfélébb eljárásokat lehet alkalmazni, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), UV formalakkot, cold-foilt, hibrid effekt lakkot, prégfóliázást vagy dombornyomás is. Egyedileg strukturált minta is készíthető, pl. faerezet.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek