Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Spirálozott jegyzettömb

Főoldal / Nyomdai termékeink / Irodai anyagok / Spirálozott jegyzettömb

Spirálozott jegyzettömb
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

A spirálozás miatt ezek a tömbök tartósabbak és terjedelemben ill. méretben is nagyobbak lehetnek. Egyedileg választható mennyiségű bellapból, előlapból és hátlapból állnak. A lapok száma határozza meg a spirál méretét. Mivel a spirál jól összetartja az oldalakat, különlegesebb, esetleg vastagabb papírt is használhatunk, hogy egyedi tömböt alkossunk.

A jegyzettömb lehet céges ajándék is, ezért nem mindegy mit közvetít cégükről.

Forma

Jellemzően A3, A4, A5 méretekben készülnek, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség.

Alapanyag

A bellapok jellemzően 80-120gr-os ofszet papírból készülnek. Az előlap és hátlap alapanyaga lehet ofszet papír, műnyomó, karton vagy akár műanyag is. Az előlap és a hátlap további reklámfelületként szolgál. További lehetőség a tartósság szempontjából, amennyiben a borítólapokat kasírozott szürkelemezből készítjük.

A spirál színe jellemzően fehér, de akár ezüst vagy fekete, illetve színes spirált is választhatnak.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Alapvetően a bellapok felületkezelése nem szükséges, mivel a továbbiakban a felhasználás során írnak rá. A védőlakkozást csak metál (pl. arany, ezüst) festék esetén javasoljuk.

Az előlapra és hátlapra, illetve a kasírozott szürkelemezből készült borítólapok esetében a kasírívekre felületkezelésként a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk ajánlani, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst), hibrid effekt lakkozást, prégelést, dombornyomást stb.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek