Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Spirálozott térképek

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Spirálozott térképek

Spirálozott térképek
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4]

A könnyű kezelhetősége miatt népszerű termékek a hajtás nélkül, lapokra vágva, spirálozott formában gyártott könyv formájú térképek. A borító lapok lehetnek vastagabb alapanyagból és lehetőség szerint fóliázva, hogy a gyakori használat miatt védelmet nyújtsanak a terméknek.

A belíveknél ajánljuk a kevésbé téphető, műanyagtartalmú alapanyagokat.

Forma

Jellemzően A4, A5, B5 és LA4 méretekben készülnek, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség.

Alapanyag

A bellapok különféle alapanyagból készülhetnek: normál ofszet vagy műnyomó papír, illetve rendelkezésünkre áll kevésbé téphető műanyagos alapanyag, valamint vízálló alapanyag (kőpapír) is. A borítóhoz magas grammsúlyú, 200-350gr-os alapanyag javasolt, ami lehet műnyomó, ofszet, kreatív vagy kartonpapír, valamint műanyag (PVC, PP) is. A spirál színe jellemzően fehér, de akár ezüst vagy fekete, illetve színes spirált is választhatnak. Egyedi igények esetén kérje kalkulátoraink segítségét.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Alapvetően a bellapok felületkezelése nem szükséges, de extra festékterhelés esetén javasolt az ofszet lakkozás. A borító esetében felületkezeléseként a legkülönfélébb eljárásokat lehet alkalmazni, különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, arany, soft-touch, karcálló, stb.), UV formalakkot, cold-foilt, hibrid effekt lakkot, prégfóliázást vagy dombornyomás is.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek