Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Szórólaptartó

Főoldal / Nyomdai termékeink / Eladáshelyi reklámeszközök / Szórólaptartó

Szórólaptartó
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Népszerű és gyakran használt termék, mely termékbemutatókon, üzletekben, kampány rendezvényeken és számtalan más helyen az ingyenesen elvihető prospektusok, szórólapok és leírások tárolására szolgál, de egyben reklámfelület is. A benne elhelyezett információs anyagok tartalmától eltérő üzenetet is közvetíthet, akciókra és különleges ajánlatokra hívhatja fel a figyelmet.

Mérete a bele kerülő termékekhez igazítható, amennyiben nem standard méretű a szórólap.

Többféle alapanyagból készíthetjük, attól függően, hogy milyen súlyú terméket szeretnék tartani benne és milyen hosszú ideig szeretnénk használni. Erősebb és tartósabb konstrukcióhoz kasírozott szürkelemezt vagy E hullámot válasszunk, kisebb mérethez és könnyebb termékekhez elegendő a kartonból készített verzió is.

Forma

Jellemzően A5 és LA4 méretű szórólapokhoz készülnek, különböző formákban. Számos meglévő stancszerszámunknak köszönhetően úgy tudunk széles választékot kínálni, hogy megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni. Amennyiben a formakínálatban nem találja meg a legmegfelelőbbet, formatervező részlegünk megtervezni az Ön számára ideális kivitelt. Forduljon hozzánk bizalommal!

Alapanyag

Kartonból vagy két oldalon kasírozott hullámkartonból, illetve szürke lemezből is készülhet. Kasírozott szürkelemez és hullámkarton esetén a kasírívekhez jellemzően fóliázott műnyomó papírt használunk.

Nyomtatás és felületkezelés

A kasírívek és karton nyomtatásnál is használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. A felületkezelés tekintetében különböző eljárásokat – cold-foil, ezüst fólia, matt, ill. fényes fólia, ofszet lakk, hibrid effekt lakk, stb. - ajánlunk.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek