Did you know,

that we are happy to accept all your orders for business cards, letterheaded paper, note pads, flyers, folders, calendars and all other printed stationery products, regardless of the amount?

...that we produce high quality saddle-stitched or glue-bound brochures as well as hardcover books and albums, using unique surface treatment procedures and cutting-edge finishing technology?

...that our packaging material manufacturing department provides comprehensive services from design to execution and nearly all work processes are carried out in our print shop?

For detailed information please get in touch with our collegues.

Contact:
Marketing and advertising publications
Eszter Szalai:+36-30-850-5883

Production of packaging materials
József Horváth:+36-30-591-5757

Üdvözöljük a Keskeny Nyomdában

Magyarország legmodernebb nyomdai és csomagolóanyag gyártó üzeme bemutatkozik.

Tudjon meg többet rólunk

Nyomdai termékek

Arrow

Üdvözlőkártya, meghívó

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Üdvözlőkártya, meghívó

Üdvözlőkártya, meghívó

Az elektronikus levelezés térhódításával az üdvözlőkártyák és meghívók szerepe kissé csökkent a mindennapokban, de egyben minőségileg meg is változott. Különleges rendezvényekre, díjátadókra, és természetesen családi eseményekre továbbra sem elektronikus úton küldik ki az értesítést, hanem egyedi és lehetőleg exkluzív nyomtatott meghívón.

Akár céges arculati elemként használjuk, akár egyéni alkalomra szóló értesítőként, az üdvözlőkártyák és meghívók üzenetet közvetítenek rólunk vagy cégünkről. Fontos az alapanyag és a látvány is.

Nyomdánkban egyedi, különleges meghívókat is tudunk készíteni, technológiai felszereltségünknek és széles alapanyag választékunknak köszönhetően a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Forma

Jellemzően A6, A5, A4, B5, LA4 méretekben gyártjuk, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség. Két oldalas, méretre vágott és több oldalas hajtott meghívókat, üdvözlőkártyákat is készítünk. Különböző formák kivágására (stancolásra) is van lehetőség pl. ablak, kör stb.

Alapanyag

Az alapanyag lehet ofszet papír, műnyomó, kreatív vagy kartonpapír is. Nyomdánkban több százféle különleges alapanyag közül választhat, a megfelelő kiválasztásában kalkulátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Felületkezelésként a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk ajánlani, ofszet lakkokat (matt, fényes, gyöngyház, illatos lakk stb.), különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, soft-touch), hibrid effekt lakk eljárást, cold-foilt, prégfóliázást, vagy dombornyomást.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatkérés egyszerűen

Kérjük adja meg a termék kiterített méretét miliméterben.

Kérjük adja meg a termék kész méretét miliméterben.

Kérjük adja meg a termék oldalszámát. Ez névjegykártyák esetében 2 oldal.

Amennyiben ismeri a kívánt alapanyagot, töltse ki. Ha nem ismeri, hagyja a mezőt üresen.

Amennyiben tudja a színek számát, kérjük adja meg. Ha nem, hagyja a mezőt üresen.

Amennyiben tudja a felületkezelési eljárást, kérjük adja meg. ha nem, hagyja a mezőt üresen.

Amennyiben van egyéb információja a termékkel kapcsolatban, kérjük írja meg nekünk

Amennyiben van kép, fotója a termékről, kérjük töltse fel

Ajánlatkérésnél mi a legfontosabb szempont az Ön számára?