Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow

Üdvözlőkártya, meghívó

Főoldal / Nyomdai termékeink / Marketing anyagok / Üdvözlőkártya, meghívó

Üdvözlőkártya, meghívó
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Az elektronikus levelezés térhódításával az üdvözlőkártyák és meghívók szerepe kissé csökkent a mindennapokban, de egyben minőségileg meg is változott. Különleges rendezvényekre, díjátadókra, és természetesen családi eseményekre továbbra sem elektronikus úton küldik ki az értesítést, hanem egyedi és lehetőleg exkluzív nyomtatott meghívón.

Akár céges arculati elemként használjuk, akár egyéni alkalomra szóló értesítőként, az üdvözlőkártyák és meghívók üzenetet közvetítenek rólunk vagy cégünkről. Fontos az alapanyag és a látvány is.

Nyomdánkban egyedi, különleges meghívókat is tudunk készíteni, technológiai felszereltségünknek és széles alapanyag választékunknak köszönhetően a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Forma

Jellemzően A6, A5, A4, B5, LA4 méretekben gyártjuk, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség. Két oldalas, méretre vágott és több oldalas hajtott meghívókat, üdvözlőkártyákat is készítünk. Különböző formák kivágására (stancolásra) is van lehetőség pl. ablak, kör stb.

Alapanyag

Az alapanyag lehet ofszet papír, műnyomó, kreatív vagy kartonpapír is. Nyomdánkban több százféle különleges alapanyag közül választhat, a megfelelő kiválasztásában kalkulátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Felületkezelésként a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk ajánlani, ofszet lakkokat (matt, fényes, gyöngyház, illatos lakk stb.), különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, soft-touch), hibrid effekt lakk eljárást, cold-foilt, prégfóliázást, vagy dombornyomást.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek