Indul a KESKENY ONLINE!

Átlátható nyomdai folyamatok és ügyintézés könnyen, gyorsan és bármikor a Keskeny Nyomda új webes felületén.

Részletek

Nyomdai termékek

Arrow
Wobbler
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Egy formailag jól megtervezett és jó helyen elhelyezett wobbler nagy reklámértékkel bír. A szemet vonzó, egyedi és különleges felületkezelések segítenek, hogy a kihelyezett wobbler a vásárló látóterébe kerüljön. Minél formabontóbb az ötlet, annál inkább magára vonja a figyelmet. A wobblereket 3D hatásúvá tehetjük, ha a felületére termékimitációt vagy egyéb kiemelkedő alkatrészt illesztünk, amely nem feltétlenül papír, de nem túl súlyos termék is lehet.

Forma

Egyedi méretekben, egyenes vágott vagy formára vágott (stancolt) kivitelben is készítünk. Körformák esetén számos meglévő formakivágó/stancszerszámunknak köszönhetően úgy tudunk széles választékot kínálni, hogy megrendelés esetén nem kell szerszámköltséggel számolni. A felfüggesztéshez vagy kiakasztáshoz műanyag-, illetve fém wobblerszárakat is használhatunk.

Alapanyag

Az alapanyag lehet ofszet papír, műnyomó, kreatív vagy kartonpapír, valamint műanyag (PVC,PP) is. Nyomdánkban több százféle különleges alapanyag közül választhat, a megfelelő kiválasztásában kalkulátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Nyomtatás és felületkezelés

A nyomtatásnál használhatunk 4 szín colort, vagy egyedi Pantone színeket. Felületkezelésként a legkülönbözőbb eljárásokat tudjuk ajánlani, ofszet lakkokat (matt, fényes, gyöngyház, illatos lakk stb.), különböző fóliákat (matt, fényes, ezüst, soft-touch), hibrid effekt lakk eljárást, cold-foilt.

Nézze meg hasonló munkáinkat

Ajánlatot kérek